CELEBRITIESTVΤέλος το Survivor, έρχεται το (πιο σκληρό) Exathlon

Τέλος το Survivor, έρχεται το (πιο σκληρό) Exathlon

Αποχή από την ελληνική μυθοπλασία φαίνεται να αποφάσισε ο ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, είναι βέβαιο το «Survivor» θα επιστρέψει, αλλά στο δεύτερο μισό.

Το πρώτο μισό όμως, δηλαδή με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, δεν θα δούμε το γνωστό και δημοφιλές ριάλιτι, αλλά μια καινούργια πρόταση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, που εξετάζεται σοβαρά για τη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Το «Exathlon» είναι ένα αγωνιστικό ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου έχει για την Τουρκία αλλά και αρκετές ακόμη χώρες, ο Τούρκος παραγωγός. Χαρακτηρίζεται από τις δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες του. Έχει πολλά στοιχεία του «Survivor» αλλά δίνεται απόλυτη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι. Γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο χωρίς οι συμμετέχοντες να στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης.

Πάντως εφόσον πάρει το «πράσινο φως» δεν θα έχει παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό που θα βρίσκεται στην Αθήνα για το «The Voice» και θα μεταβεί και πάλι στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του 2025 για τον επόμενο κύκλο του «Survivor».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS