Bar/CafeΛευκωσίαΤο αγαπημένο μας στέκι, gohealthyetc επέστρεψε!

Το αγαπημένο μας στέκι, gohealthyetc επέστρεψε!

Τις πόρτες του άνοιξε ξανά αυτή την εβδομάδα το υπέροχο all day café που τόσο αγαπήσαμε, το gohealthyetc. Mε ανανεωμένο χώρο – χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από την αρχική του ταυτότητα και προσφέροντας όπως πάντα μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχες, θρεπτικές και υγιεινές επιλογές για φαγητό και ποτό, αποτελεί το τέλειο μέρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου αλλά και για να κάνεις διάλειμμα, πίνοντας έναν εκλεκτό καφέ και τρώγοντας κάτι απλό και ποιοτικό.

Το gohealthyetc είναι ένας χαλαρός αλλά ταυτόχρονα κομψός χώρος λίγα μέτρα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στην Έγκωμη. Το ειδικά διαμορφωμένο πατάρι είναι ένα άκρως καλαίσθητο working space κατάλληλο επίσης για τη διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων.

Χρησιμοποιώντας φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ Taf, μιας από τις πιο γνωστές και πολυβραβευμένες εταιρείες παραγωγής καφέ στην Ελλάδα, οι μπαρίστες του gohealthy etc μας περιποιούνται με αχνιστό (ή κρύο) και μοσχοβολιστό καφέ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα σνακ που προσφέρει είναι αντάξια της ποιότητας του καφέ του! Καθημερινά θα βρείτε φρεσκοψημένες τυρόπιτες, κρουασάν, ελιόπιτες και άλλες ωραίες λιχουδιές για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Και για το μεσημέρι, στο gohealthy θα απολαύσετε ένα νόστιμο διάλειμμα, με απολαυστικά σάντουιτς και χορταστικές σαλάτες που μπορούν να καλύψουν τόσο τις διατροφικές όσο και τις αισθητικές ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Ο κατάλογος είναι περιεκτικός και περιέχει προτάσεις για όλα τα γούστα: αυθεντικά wraps που ετοιμάζονται καθημερινά, λαχταριστά σάντουιτς και φρεσκοκομμένες σαλάτες όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Δεν έχετε παρά το επισκεφθείτε και να τα δοκιμάσετε όλα από κοντά!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα – Παρασκευή, 8.00 – 17.00
Διογένους 1, Έγκωμη – πίσω από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS