ΕστιατόριαΛευκωσίαGOHEALTHYETC: Café Society

GOHEALTHYETC: Café Society

Το πιο cool στέκι της Έγκωμης ανανεώθηκε, απέκτησε νέο look, πρόσθεσε νέα πιάτα στο μενού του και μας υποδέχεται καθημερινά, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, σκορπίζοντας τα θετικά του vibes στις ζωές μας.

Από την Νταϊάνα Αζά 

Το πρώτο πράγμα που σε κερδίζει σε αυτό το χώρο είναι πως τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη. Από την ανεπιτήδευτα στιλάτη διακόσμηση, μέχρι τον αρωματικό καφέ και τα προσεγμένα φαγητά, τη μουσική και τους καλά εκπαιδευμένους baristas, το gohealthyetc δίνει έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια με αποδέχτη -ποιον άλλον;- εμάς.

Το επισκεπτόμαστε από νωρίς και αράζουμε στους αναπαυτικούς του καναπέδες, με τις cosy γωνίες του με τα έργα τέχνης και τις φωτογραφίες να μας θυμίζουν το σαλόνι του σπιτιού -των ονείρων- μας, με τον υπολογιστή, το βιβλίο ή με την παρέα μας, ως καφετέρια για all-day fun ή ως το ιδανικό working space. Και επειδή, όπως λέει κι η επιγραφή, «τα καλύτερα βρίσκονται στον πάνω όροφο», δεν χάνουμε ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το πανέμορφο πατάρι, για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια απλά επειδή αναζητούμε ένα ήσυχο μέρος για να γράψουμε, τα διαβάσουμε ή να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας.

Το ολοκαίνουριό του μενού, δεν θα μπορούσε να μην είναι εξίσου προσεγμένο, με κύριο χαρακτηριστικό τα αυθεντικά υλικά και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες. Αυτό το φθινόπωρο μάς προτείνει φρεσκοψημένα pastries και πίτες, όπως το κρουασάν αμυγδάλου και η παραδοσιακή τυρόπιτα, χορταστικές σαλάτες και υγιεινά σάντουιτς. Η Caesar Salad με κοτόπουλο και τραγανό μπέικον, η Zinger Coleslaw Salad, με κοτόπουλο και σαλάτα coleslaw, η Quinoa Avocado Super Food Salad, η Salmon Super Food Salad με καπνιστό σολομό, η χορταστική μεξικάνικη Dorito Taco Salad, η μοναδική Persian Lentil Salad, με ρόδι, φέτα και φακές και η ιταλική Prosciutto Parmigiano Salad, με Prosciutto di Parma, παρμεζάνα και ρόκα, είναι κάποιες από τις πολύ αγαπημένες σαλάτες του, ενώ από τα σάντουιτς ξεχωρίζουν το Koulouri Roasted Pork Halloumi με χοιρινό ρόστο και χαλούμι, το Salmon Cream Cheese, σε ολικής αλέσεως μπαγκέτα με καπνιστό σολομό, το Chicken Lettuce and Cheddar Cheese σε φρεσκοψημένο κουλούρι, το Proscuitto and Mozzarella, με άρωμα βασιλικού, το Avocado and Egg σε ψωμί ολικής αλέσεως με κρεμώδες τυρί, αβοκάντο και αβγό και το vegan Sesame and Falafel Wrap, που σερβίρεται με ταχίνι και ντομάτα.

Και, φυσικά, η μέρα αρχίζει και τελειώνει με τα ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση τον ανώτερης ποιότητας φρεσκοαλεσμένο καφέ taf! Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, τα ζεστά Mocha, Macchiato, White Americano και Flat White και τα παγωμένα Iced Amerinano, Iced Latte, Freddo Cappuccino και Mochaccino, που απολαμβάνουμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές – με καφεΐνη ή χωρίς, με επιπλέον δόση espresso και με γάλα αγελαδινό, καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας, απλό ή με γεύση καραμέλας, βανίλιας ή φουντουκιού.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε στο χώρο, να τα παραλάβετε σε συσκευασία take-away ή να τα παραγγείλετε για παράδοση στο γραφείο ή στο σπίτι, μέσω του Foody.

Διογένους 1, Έγκωμη (πίσω από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο). Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 17.00.
Και για delivery παραγγελίες βρείτε το στο Foody.

[email protected]

Περιοδικό “Go”, τεύχος 136.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS