GOING OUTGNTM 4: Ο τραυματισμός του Ναπολέων στη φωτογράφιση με ταύρο, που προκάλεσε...

GNTM 4: Ο τραυματισμός του Ναπολέων στη φωτογράφιση με ταύρο, που προκάλεσε πανικό

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης προκάλεσε πανικό στο επεισόδιο της Δευτέρας, το οποίο είχε άρωμα «Άγριας Δύσης».

Τα 10 μοντέλα ταξίδεψαν στο Σοφικό Κορινθίας και εκεί έπρεπε να αναμετρηθούν με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο για μία καμπάνια νερού. Τα περισσότερα από τα μοντέλα έχασαν την ισορροπία τους στο σετ με αποτέλεσμα να πέσουν από τον ταύρο, ενώ ένας διαγωνιζόμενος τραυματίστηκε στο χέρι.

Συγκεκριμένα ο Ναπολέων, κατά τη διάρκεια της πτώσης του χτύπησε το χέρι του με αποτελέσμα αυτό να πρηστεί αρκετά και το ατύχημα αυτό να προκαλέσει γενικότερα ανησυχία και στα υπόλοιπα παιδιά και στους κριτές. 

«Το χέρι μου δεν κατάλαβα πόσο πολύ είχε πρηστεί όσο ήμουν στο σετ, αλλά ένωσα να πονάω κάποια στιγμή», δήλωσε ο Ναπολέων μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης και αμέσως έτρεξαν κοντά του ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και γιατρός της παραγωγής.

Όσον αφορά τη χθεσινή αποχώρηση, αυτός που δεν τα καταφέρε να παραμείνει στο ριάλιτι είναι ο Αιμιλιανός, αν και μόλις δέκα μέρες έμεινε στο παιχνίδι.

Δείτε τον τραυματισμό του Ναπολέων: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS