GOOD LIFEΔύο εύκολες συνταγές για υγιεινό πρωινό που μπορείς να φτιάξεις σε πολύ...

Δύο εύκολες συνταγές για υγιεινό πρωινό που μπορείς να φτιάξεις σε πολύ λίγο χρόνο

Το πρωινό δεν αποκαλείται τυχαία το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι η πρώτη τροφή που θα προσλάβει ο οργανισμός σου και που θα σου δώσει δύναμη κι ενέργεια για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να νιώσουν ότι ξυπνάνε εάν δεν έχουν καταναλώσει πρωινό και, μάλιστα, σε πλούσια ποσότητα, ενώ άλλοι δεν μπορούν να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους και παραμένουν σε ένα ποτήρι καφέ.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, σίγουρα θα θες να έχεις υπόψιν σου δύο συνταγές που θα σου λύσουν τα χέρια όποτε νιώθεις την ανάγκη για να ξεκινήσεις πιο «δυναμικά» τη μέρα σου.

Pancakes βρώμης

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

2 αυγά

¼ της κούπας νιφάδες βρώμης

Λίγη κανέλα

½ κούπας τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά

Βήματα

Ανακάτεψε τα αυγά με ένα πιρούνι, πρόσθεσε τη βρώμη και ανακάτεψε καλά.

Βάλε το μείγμα που έφτιαξες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μικρού μεγέθους και άσε το pancake μέσα να ψηθεί μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο. Μόλις φτάσει σε αυτό το σημείο (περίπου 2 λεπτά), γύρνα το από την άλλη πλευρά.

Αφαίρεσέ το από το τηγάνι, σέρβιρέ το σε ένα πιάτο και συνόδευσέ το με το cottage και την κανέλα.

Avocado Boat Egg

Πρόκειται για μία πανεύκολη συνταγή που θα σου δώσει την κατάλληλη αναλογία γεύσης και θρεπτικής προσφοράς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις το αβοκάντο στη μέση, να βγάλεις λίγο από το φρούτο με ένα κουτάλι, να βάλεις από ένα αυγό στο κάθε κομμάτι και να το ψήσεις.

Δες αναλυτικά τη συνταγή στο βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS