GOOD LIFEΣΠΙΤΙ6 πρωτότυπες ιδέες για να στολίσεις φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου

6 πρωτότυπες ιδέες για να στολίσεις φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι από τις αγαπημένες μας τάσεις διακόσμησης που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα σπίτι. Αρκετοί ειδικοί τονίζουν ότι τα φυτά κάνουν τον χώρο μας να δείχνει αλλά και να είναι πιο φιλόξενος και cozy.

Βέβαια αρκεί να τοποθετήσεις σωστά το κάθε φυτό και να το κάνεις με όμορφο και πρωτότυπο τρόπο. Μόνο έτσι θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα κάνει το σπίτι σου να μοιάζει λες και βγήκε από περιοδικό. 

Όμορφες ιδέες: 

  1. Μία τάση που λατρεύουμε και βλέπουμε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι τα όμορφα κασπό με ψηλή βάση.

Kaspo

2. Επίσης ένα καλό σημείο να τοποθετήσεις φυτά είναι το τζάκι σου που δεν πρέπει να ξεχνάς αυτή την εποχή επειδή δεν θα χρησιμοποιείται. Καθάρισε καλά και βάλε πάνω τα αγαπημένα σου γλαστράκια.

Plants

3. Κασπώ Ψάθινο επίσης είναι κάτι που έχει αγαπηθεί πολύ. Εξάλλου να ξέρεις ότι τα ψάθινα αντικείμενα θα σου φτιάξουν πιο καλοκαιρινή διακόσμηση, που θα θυμίζει κάτι από νησί.

4. Φυτά στον τοίχο είναι ακόμη μία πολύ καλή επιλογή, ειδικότερα αν έχετε κάποιον τοίχο στον χώρο σας που θέλετε να γεμίσετε και να του δώσετε ζωή. 

Plants

5. Ακόμη μία πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης στα φυτά είναι να τα κρεμάσεις από το ταβάνι ή από κάποιο ψηλό σημείο. Τα παχύφυτα, το χλωρόφυτο και η φτέρη αποτελούν ιδανικά για αυτή την ιδέα.

6. Mπορείς να επενδύσεις σε ένα μεγάλο φυτό που θα τοποθετήσεις στο πάτωμα μπορεί να αλλάξει πραγματικά ολόκληρο τον χώρο σου.

Pp1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS