GOOD LIFEΣΠΙΤΙH νέα τάση στη διακόσμηση που κάνει θραύση στο Tik Tok

H νέα τάση στη διακόσμηση που κάνει θραύση στο Tik Tok

Αυτή η νέα τάση στη διακόσμηση που κάνει θραύση, αφορά τις γωνίες σε έναν χώρο και αντικείμενα που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτές ώστε να τους δώσουμε ταυτότητα.

Πρόκειται για το clustering trend, που μεταφέρει σε έναν χώρο ρομαντισμό και όχι μόνο με μερικά μόνο αντικείμενα όπως λουλούδια, κεριά βιβλία, με τα οποία μπορούμε να διακοσμήσουμε όμορφα τον χώρο.

Επίσης ράφια, μικρά τραπεζάκια, βάζα και τέτοιου είδους διακοσμητικά στοιχεία φτιάχνουν ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυτά τα αγαπημένα αντικείμενα θα δώσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο και θα προσθέσουν μια δόση ρομαντισμού.

Μια καλή έμπνευση για την τάση αυτή, είναι τα σπίτια των πρωταγωνιστών σε ταινίες, με ρομαντικές γωνιές γεμάτες από βιβλία, λουλούδια αλλά και κεριά.

Σύμφωνα με την Avery-Claire Nugent και το βίντεο που ανέβασε στο TikTok, κάθε συγκεντρωμένη ομάδα αντικειμένων μπορεί να δημιουργήσει μια αφήγηση για την ταυτότητά μας και να μεταμορφώσει το σπίτι μας σε μια σκηνή από ρομαντική ταινία με απλότητα και ταχύτητα.

Mια καλή ιδέα είναι και τα κοσμήματα που ίσως δεν φοράτε πλέον και τα οποία θα αποτελέσουν elegant διακοσμητικά στοιχεία. Όπως επίσης και μπουκάλια μικρών αρωμάτων.

@acnugs

Clustering 101 😌 #fyp #nyc #nycapartment #greenscreen #interiordesign #homedecor #apartmentdecor #apartmenttour #maximilism #pinterest #pinterestaesthetic #pinterestinspo #decortips4you #decortips #decorating #style

♬ Choking on Flowers – Fox Academy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS