GOOD LIFEΣΠΙΤΙJustin Timberlake – Jessica Biel: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Justin Timberlake – Jessica Biel: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Το αγαπημένο Χολιγουντιανό ζευγάρι, Justin Timberlake και Jessica Biel, βγάζει στο σφυρί ένα από τα… τρία σπίτια τους. Πρόκειται για μια ρουστίκ έπαυλη εννέα υπνοδωματίων που βρίσκεται στους λόφους του Χόλιγουντ, πίσω από την θρυλική λεωφόρο Mulholland Drive. Έχοντας χορτάσει από νυχτερινή ζωή και βόλτες στο κόκκινο χαλί, απολαμβάνουν πια ήσυχες οικογενειακές στιγμές σε ένα ειδυλλιακό ιδιωτικό θέρετρο στην Montana.

Από την Τώνια Σταυρινού

O Justin Timberlake και η Jessica Biel γνωρίστηκαν το 2007 και όπως ήταν φυσικό, οι παπαράτσι έπεσαν με τα μούτρα σε κάθε τους προσωπική στιγμή. Ο γάμος τους έγινε το 2012 στην Ιταλία με 100 μόλις καλεσμένους και το πρώτο τους παιδί, ο Silas, ήρθε τρία χρόνια αργότερα. Έκτοτε οι διάσημοι γονείς τράβηξαν μία διαχωριστική γραμμή με τη δημοσιότητα, αποφασίζοντας να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα κατάφεραν να κρατήσουν μυστική τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, Phineas, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι του 2020 εν μέσω καραντίνας χωρίς ποτέ να δει κανείς της Jessica έγκυο! Ο 40χρονος Justin και η 39χρονη Jessica αποκάλυψαν την ύπαρξη του παιδιού όταν ήταν ήδη 6 μηνών. Θέλοντας να περνούν τον περισσότερο τους χρόνο εκτός πόλης ζουν πια στο σπίτι που αγόρασαν το 2015 στο Yellowstone Club στην Μοντάνα. Το ιδιωτικό αυτό καταφύγιο εκτείνεται σε γη 13,600 εκταρίων και διαθέτει πίστα σκι και γήπεδα γκολφ για τους ιδιοκτήτες, αρκετές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καταστήματα και εστιατόρια. Πριν από μερικά χρόνια πούλησαν το πολυτελές ρετιρέ τους στην Νέα Υόρκη και τώρα βγάζουν στην πώληση και την έπαυλη του Χόλυγουντ, την οποία ο Justin είχε αγοράσει λίγο μετά τον χωρισμό του από την Britney Spears, το 2002 για 8 εκατομμύρια δολάρια. Η ισπανικού τύπου ρουστίκ έπαυλη στους λόφους του Χόλιγουντ πωλείται για 35 εκατομμύρια δολάρια κι αν καταφέρει να πιάσει την τιμή της, δεν θα έχει βγάλει απλά τετραπλάσια χρήματα, αλλά θα έχει πετύχει και μια από τις πιο ακριβές αγοραπωλησίες στην ιστορία της χολιγουντιανής γειτονιάς! Το ζεύγος πάντως κρατάει το τεράστιο κτήμα στο Nashville του Tennessee  κι ένα διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης το οποίο αγόρασαν το 2017 για 20 εκατομμύρια δολάρια. «Δεν περνάμε πια χρόνο στο Λος Άντζελες» δήλωσε ο ευτυχής πατέρας για την απόφαση να πουλήσουν το σπίτι, ο οποίος θέλει να δώσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά του έξω στη φύση.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Η έπαυλη στους λόφους του Χόλιγουντ είναι ένα ονειρεμένο πολυτελές καταφύγιο στη μέση μιας καταπράσινης έκτασης. Βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι πολύ καλά περιφραγμένο και φρουρούμενο προσφέροντας απόλυτη απομόνωση στους κατοίκους του. Η γη στην οποία έχει χτιστεί ανήκε κάποτε στον παλιό γόη του σινεμά Erol Flynn και γειτονεύει με αρκετούς πλούσιους και διάσημους από τον κόσμο του θεάματος και των επιχειρήσεων.

Η συνολική έκταση του ακινήτου είναι 13, 530 εκτάρια και η αισθητική του περιγράφεται ως ρουστίκ Ισπανικής εξοχής. Διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, κινηματογράφο, ένα ιδιωτικό δάσος και λαχανόκηπους οι οποίοι προμηθεύουν με βιολογικά υλικά την γκουρμέ κουζίνα.

Η διώροφη έπαυλη συνδυάζει τις country  λεπτομέρειες όπως τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τα ξύλινα πατώματα, με μοντέρνες λεπτομέρειες και όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες και ανέσεις. Κατά την παραμονή τους στην έπαυλη, ο Justin και η Jessica έκαναν αρκετές μετατροπές προσθέτοντας την infinity πισίνα 86 ποδών και έναν ξενώνα που αύξησε το σύνολο των υπνοδωματίων σε εννέα και τα μπάνια σε 11.

5 Copy 4
7 Copy 1
8 Copy 1

Το καθιστικό και η τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με θέα το απέραντο πράσινο των γύρω εκτάσεων και την πλακόστρωτη αυλή της πισίνας, είναι ιδανική για να φιλοξενήσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους, παρόλο που το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την παραμονή του, απόλαυσε περισσότερο την ηρεμία και την παρέα ο ένας του άλλου.

12 Copy 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS