GOOD LIFEΣΠΙΤΙΝαόμι Κάμπελ: Η βίλα της στην Κένυα, είναι μια ωδή στη χαλαρή...

Ναόμι Κάμπελ: Η βίλα της στην Κένυα, είναι μια ωδή στη χαλαρή πολυτέλεια

Η περίοδος που απολαμβάνει περισσότερο το ειδυλλιακό καταφύγιό της στην παραθαλάσσια πόλη Μαλίντι είναι τον Ιούλιο. 

Η Ναόμι Κάμπελ στα 53 της χρόνια πλέον, παραμένει ένα μοντέλο που απασχολεί με ο,τι κι αν κάνει και δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι ένα μοντέλο που έχει κατακτήσει τον κόσμο. 

Διαβάστε επίσης: Η Naomi Campbell έγινε ξανά μητέρα στα 53 της! Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

Ωστόσο υπάρχουν και αυτές οι φορές που απλά θέλει να χαλαρώσει και συνήθως αναζητά αυτή την ηερμία στην υπέροχη βίλα της,  στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη Μαλίντι της Κένυας με τις τέσσερις πισίνες και τα αυθεντικά έπιπλα από την Αφρική.

Στο παρελθόν είχε παρουσιάσει την πολυτελή αυτή βίλα η οποία έχει απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό, εντυπωσιακή διακόσμηση και άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται ολόγυμνη στην έρημο για τη βρετανική Vogue

Ο κάθε χώρος του σπιτιού εκπέμπει μια αίσθηση ηρεμίας οπότε δεν είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη έπαυλη έχει χαρακτηριστεί ως μια ωδή στη χαλαρή πολυτέλεια.  «Όταν είμαι εδώ δεν θέλω να μιλάω στο τηλέφωνο, ούτε με ενδιαφέρει να βλέπω τηλεόραση. Θέλω μόνο να διαβάζω και να ακούω την ησυχία και το τραγούδι των γρύλων», λέει στο περιοδικό Architectural Digest. 

Η βίλα είναι φτιαγμένη στο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της περιοχής, με σκεπή που κατασκευάζεται στο χέρι από το φλοιό του δέντρου της καρύδας από ντόπιους τεχνίτες με μια περίπλοκη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Στο Παρίσι μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ

Η Campbell επιλέγει να ψωνίζει για το σπίτι της από αγορές της Αφρικής, όπως το Μαρακές, το Κάιρο και η Σενεγάλη. 

Η εξωτερική πόρτα του σπιτιού είναι χειροποίητη και έχει επάνω της σκαλισμένους δύο άντρες με παραδοσιακές τελετουργικές φορεσιές, έργο του Armando Tanzini, ενός βραβευμένου Ιταλού καλλιτέχνη που ζει και εργάζεται στο Malindi εδώ και πολλά χρόνια.

Παράλληλα το σπίτι διαθέτει μια πισίνα με θαλασσινό νερό στον εξωτερικό χώρο ακριβώς μπροστά από το καθιστικό αλλά και δύο πέργκολες με τα αέρινα υφάσματα που σκιάζουν συχνά τα χαλαρά γεύματα με φίλους.

Δείτε πιο κάτω βίντεο στο οποίο η Naomi Campbell μάς ξεναγεί στην υπέροχη βίλα της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS