GOOD LIFEΣΠΙΤΙNewstalgia: Αυτή θα είναι η No1 τάση διακόσμησης στα σπίτια για το...

Newstalgia: Αυτή θα είναι η No1 τάση διακόσμησης στα σπίτια για το 2022

Μια νέα τάση έρχεται για να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους deco lovers και αφορά διακόσμηση σε σπίτια, την οποία και όπως προβλέπουμε το 2022 θα την βλέπουμε παντού αφού θα είναι η μεγαλύτερη τάση.

Eξάλλου αν κάτι πρέπει να μας ενδιαφέρει αρκετά μετά και την covid εποχή είναι ο προσωπικός μας χώρος και η ανανέωση αυτού, μιας και εκεί περάσαμε και ακόμη περνάμε αρκετές μέρες καραντίνας και εγκλεισμού εξαιτίας της πανδημίας. 

Γι’ αυτό και μία αλλαγή θα βοηθήσει αρκετά και την ψυχολογία μας. Εμείς λοιπόν ψάξαμε και μάθαμε ότι το στυλ διακόσμησης που θα είναι η No1 τάση στα σπίτια για το 2022, είναι το Newstalgia. 

Μια αισθητική που αναβιώνει το ρετρό και το εκσυγχρονίζει με πολυτελή φινιρίσματα και νέα τεχνολογία. Ουσιαστικά παίζουμε με παλιά έπιπλα, καθρέφτες και αντικείμενα τα οποία θα συναντήσουν το νέο και κάπως έτσι δημιουργείται ένας υπέροχος συνδυασμός.

Σε αυτό το στυλ λοιπόν θα βλέπουμε αρκετά νοσταλγικά στοιχεία από την δεκαετία του ’70 και του ’80 τα οποία θα επιστρέψουν δυναμικά.

Μίνιμαλ έπιπλα σε συνδυασμό με statement vintage κομμάτια, θα πετύχουν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα, για μοναδική ατμόσφαιρα και κάτι διαφορετικό από το απλό, μοντέρο σπίτι. 

Newstalgia 5 VERT

Newstalgia 7 VERT

τάση διακόσμησης newstalgia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS