GOOD LIFEΣΠΙΤΙΌμορφες ιδέες διακόσμησης για ένα elegant Πασχαλινό τραπέζι

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για ένα elegant Πασχαλινό τραπέζι

Το Πάσχα είναι εδώ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι αν έχεις αναλάβει να κάνεις σπίτι σου το πασχαλινό τραπέζι. Να είσαι σίγουρη ότι με απλά βήματα και όμορφες ιδέες διακόσμησης το αποτέλεσμα θα αφήσει και εσένα και τους καλεσμένους σου ενθουσιασμένους. 

Το πασχαλινό τραπέζι αν είναι γιορτινά στολισμένο, με απλές και έξυπνες ιδέες μικρού κόστους, θα σου φτιάξει το κέφι! Εσύ απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την δημιουργικότητά σου να κάνει όλη την δουλειά. 

Μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου λευκό τραπεζομάντιλο, στη μέση ένα βάζο και μπροστά από το πιάτο κάθε καλεσμένου τοποθέτησε τα πασχαλινά αυγά, είτε μέσα σε χαρτοπετσέτα, είτε στολισμένα όπως εσύ επιθυμείς.

Μπορείς να παίξεις με διάφορες ιδέες, όπως για παράδειγμα να βάλετε πετσέτες – λαγουδάκια, να γεμίσετε βαζάκια με αβγά, λουλούδια στο τραπέζι, να στολίσετε κάποιο φυτό στο τραπέζι με πασχαλινά αβγά ενώ και οι πολύχρωμες τουλίπες και διάφορα κουνελάκια στον χώρο θα είναι όμορφα.

Αν θέλεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις όχι μόνο με τις μαγειρικές σου ικανότητες αλλά και με τη διακόσμηση που θα φτιάξεις, πάρε μία μικρή γεύση πιο κάτω.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS