GOOD LIFEΣΠΙΤΙΤα στρoγγυλά τραπέζια είναι πιο λειτουργικά και αυτοί είναι οι λόγοι

Τα στρoγγυλά τραπέζια είναι πιο λειτουργικά και αυτοί είναι οι λόγοι

Τα στρόγγυλα τραπέζια σε ένα χώρο δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και λειτουργικά για κάποιους λόγους που ίσως δεν ξέρατε, ή δεν τους δώσατε και ιδιαίτερη σημασία. 

Τα μικρά στρογυλλά τραπέζια είναι ιδανικά για ένα μικρό σε τετραγωνικά σπίτι, ή κάποιο σπίτι που έχει τεχνικές αστοχίες και δεν θα βοηθούσε την κατάσταση ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο τραπέζι.

Οι στρογγυλεμένες άκρες, δεν δείχνουν σκληρές όπως οι γωνίες και έχουν την τάση να «μαλακώνουν» οπτικά τον χώρο, ενώ οι διακοσμητές τα προτείνουν συνήθως για μικρά καθιστικά και κουζίνες. 

Βέβαια μπορούν και σε μεγαλύτερα σπίτια να τοποθετηθούν αφού λόγω σχήματος δεν οριοθετούν το σημείο αλλά διευκολύνουν τη ροή κίνησης.

Αν για παράδειγμα έχετε σαλόνι στον ίδιο χώρο με την κουζίνα τότε είναι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Επίσης ένα coffee tabl σε καθιστικό και ειδικά αν υπάρχει καναπές με γωνία, είναι μία όμορφη ιδέα που δεν θα βαρύνει το σημείο, θα δώσει στυλ και θα σας διευκολύνει να κινείστε πιο άνετα.

Στο σαλόνι επίσης αρκετοί επιλέγουν το στρόγγυλο τραπέζι. Τοποθετήστε το στο κέντρο του χώρου και επιλέξτε ένα εντυπωσιακό κρεμαστό φωτιστικό από πάνω του. Οι καμπύλες είναι πάντα πιο “μαλακές” σε όψη σε αντίθεση με τις γωνίες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS