ΜΟΔΑΑυτό είναι το φετινό σουτιέν των 2 εκατομμυρίων της Victoria’s Secret (εικόνες)

Αυτό είναι το φετινό σουτιέν των 2 εκατομμυρίων της Victoria’s Secret (εικόνες)

Θαυμασμό προκαλεί το φετινό Fantasy Bra, το πολυτελές σουτιέν με τους χιλιάδες πολύτιμους λίθους της Victoria’s Secret, που παρουσιάζει κάθε χρόνο η εταιρεία λίγο πριν το εντυπωσιακό show της.

Το Champagne Nights Fantasy Bra, όπως ονομάζεται το εντυπωσιακό σουτιέν αυτής της χρονιάς, σχεδίασε το πολυτελές brand Mouawad Jewelry και το κόστος του ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια δολάρια. Ζυγίζει πάνω από 600 καράτια και αποτελείται από διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ. Το μέταλλο είναι χρυσό 18 καρατίων, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πολύτιμοι λίθοι και 350 ώρες εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το βελούδο στις γκαρνταρόμπες μας – Πώς το φόρεσαν γνωστές Κύπριες;

Το τυχερό «αγγελάκι» που φοράει φέτος το χλιδάτο σουτιέν είναι η Lais Ribeiro, η οποία φωτογραφήθηκε σε χρυσό φόντο, αλλά και θα το παρουσιάσει στο ετήσιο show της εταιρείας, στις 28 Νοεμβρίου.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι το μεγαλύτερο πράγμα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Φυσικά, ήλπιζα να με επιλέξουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν το όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα, γιατί όλα τα μοντέλα δουλεύουμε σκληρά και το αξίζουμε. Είμαι ευγνώμων», σχολίασε η 27χρονη Βραζιλιάνα καλλονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Style the Bump: Οι καλύτερες εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με φουσκωμένη κοιλίτσα (εικόνες)

https://www.instagram.com/p/Ba90-gxFgBz/

https://www.instagram.com/p/Ba9C8CSFz7a/?taken-by=victoriassecret

https://www.instagram.com/p/Ba93rTflkSz/?tagged=vsfantasybra

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS