ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΠαίξτε με τη Μόδα! Streetwear επιλογές και οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της...

Παίξτε με τη Μόδα! Streetwear επιλογές και οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της μόδας

Kyria Eikona Pai3te Me Th Moda Streetwear Epiloges Kai Oi Pio Endiaferoyses Taseis Ths ModasΣτη σύγχρονη μόδα, το streetwear έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο επιδραστικά στυλ. Στον κόσμο του σήμερα όμως, όπου οι επιλογές είναι αμέτρητες, το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες που μας προσφέρει η μόδα.

Ειδικότερα, το streetwear στυλ, προσφέρει μια ευκαιρία να εκφραστεί κάποιος με μοναδικό τρόπο, παίζοντας με διάφορα brands, στυλ και τάσεις. Με άλλα λόγια, να παίξει με τις επιλογές και τις τάσεις της μόδας με τρόπο που αναδεικνύει το προσωπικό του στυλ. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τον κόσμο του streetwear και τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που μας προσφέρει η φετινή σεζόν.

Ποιές Θα Είναι οι Κυρίαρχες Τάσεις στο Streetwear τη Φετινή Σεζόν;

Όπως και σε άλλους τομείς της σύγχρονης μόδας, έτσι και στο streetwear, οι τάσεις συνεχώς εξελίσσονται. Μία νέα σεζόν είναι σπάνια ίδια με την προηγούμενη. Έτσι και φέτος, οι επιλογές είναι πολλές, οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και πολλά έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι.

Από τα oversized ρούχα και τα μεγάλα λογότυπα των διασημότερων brands όπως η Columbia, μέχρι τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις και τα ιδιαίτερα αθλητικά στοιχεία, το streetwear υπόσχεται μια μοναδική αισθητική που συνδυάζει (όπως πάντα) την άνεση με το στυλ του δρόμου.

Σε αυτές τις κυρίαρχες τάσεις φαίνεται πως έχουν καταλήξει τα μεγάλα brands του streetwear. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η streetwear κολεξιόν του εκάστοτε brand είναι ιδιαίτερη και προσπαθεί να φέρει κάτι νέο στον χώρο.

Για παράδειγμα, το all-white logo που φέρουν κάποια από τα παγκοσμίως γνωστά σταράκια της Converse φέτος, είναι κάτι νέο. Μια προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ελαφρώς πιο διακριτικής σειράς για αυτούς που ψάχνουν κάτι τέτοιο.

Klasikastreetwearbrandskaineoipaiktes Tinaepilexetetephetinechronia

Αν λοιπόν ψάχνετε να πειραματιστείτε στα φετινά σας κάζουαλ λουκ, μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή. Η αγορά πειραματίζεται συνεχώς σε όλα όσα αποτελούν κομμάτια της streetwear μόδας: από τα sneakers και τα backpack, μέχρι τις ολόσωμες φόρμες και τα καπέλα, τίποτα δεν μένει στάσιμο.

Αντίστοιχα, ούτε τα ίδια τα brands δεν μένουν σταθερά και ακλόνητα στις αλλαγές της αγοράς. Με άλλα λόγια, ένα ακόμη θετικό νέο ως προς την κατεύθυνση του πειραματισμού είναι η είσοδος νέων “παικτών” στον χώρο.

Κλασικά Streetwear Brands και Νέοι Παίκτες – Τι να Επιλέξετε τη Φετινή Χρονιά;

Ανάμεσα στα κλασικά streetwear brands όπως η Nike, η Converse, η Skechers και η Supreme, και τους νέους παίκτες που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στο χώρο, όπως τα MISBHV και Kith, οι επιλογές μας πλέον είναι σχεδόν άπειρες. Φυσικά, αυτό μπορεί κάποιες φορές να κάνει την επιλογή μας στο streetwear ακόμη δυσκολότερη.

Τι να επιλέξετε λοιπόν στην τελική; Μη ξεχνάτε πως στο streetwear, η διαφορετικότητα ήταν και είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Γι’αυτό και η εξερεύνηση νέων brands και στυλ είναι πάντα συναρπαστική.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να παίξετε με τη μόδα, να φύγετε από την πεπατημένη, και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ μέσω της μεγάλης ποικιλίας που σας προσφέρει η αγορά του σήμερα! Αυτό που μετράει λοιπόν είναι να επιλέξετε αυτό που σας κάνει κλικ και σας εκφράζει καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS