ΜΟΔΑFASHION NEWSΑγαπημένες γυναίκες της μόδας, μας δείχνουν τι ξεχώρισαν από την ανοιξιάτικη συλλογή...

Αγαπημένες γυναίκες της μόδας, μας δείχνουν τι ξεχώρισαν από την ανοιξιάτικη συλλογή 2024 των M&S

Επώνυμες Κύπριες επιλέγουν την απόλυτη ανοιξιάτικη συλλογή από τα MARKS & SPENCER και εντυπωσιάζουν.

Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, την Άνοιξη και εκτός από τα beauty trends για τα οποία και θέλουμε συνεχώς να μαθαίνουμε, μας απασχολούν επίσης οι hot τάσεις στο στυλιστικό κομμάτι, μιας και θέλουμε να ανενώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα πιο όμορφα, ανοιξιάτικα χρώματα αλλά και chic κομμάτια με τα οποία θα ξεχωρίζουμε σε κάθε μας εμφάνιση. 

Μια ματιά στο Instagram και στα προφίλ αγαπημένων μας Κυπρίων γυναικών που λατρεύουν την μόδα, είναι αρκετή για να ξεχωρίσουμε τα looks που επιλέγουν αυτή την περίοδο.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Kyrasta (@kyrastev)

Αμέτρητες επιλογές, κομμάτια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε διαχρονικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και fashion items που προσφέρουν ένα αρμονικό συνδυσμό για κάθε γούστο και φυσικα λαμβάνουμε υπόψη την άνεση και την ευελιξία που ταυτόχρονα μας προσφέρουν.

Η τελευταία συλλογή των M&S μας σαγηνεύει με την παλέτα χρωμάτων της, μια εξαίσια συγχώνευση φρέσκων μπλε, μονόχρωμων, τρυφερών παστέλ και ελαφρών ροζ, αλλά και πράσινο που εγγυάται ότι θα απογειώσει την γκαρνταρόμπα μας.

Εξάλλου γνωρίζουμε καλά ότι πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας κομμάτια που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες που αγαπούν την υψηλή ποιότητα και προσέχουν ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Kyrasta (@kyrastev)

Καθώς λοιπόν η σεζόν ξεδιπλώνεται, εμείς αναζητάμε τις πιο εντυπωσιακές υφές, μονοκόμματα, φλοράλ, εντυπωσιακά πλεκτά, αφηρημένα γεωμετρικά μοτίβα που προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στην γκαρνταρόμπα μας και όλα αυτά τα στοιχεία τα βρίσκουμε στην ανοιξιάτικη συλλογή από τα M&S. 

Με τις σωστές επιλογές, μπορούμε να δημιουργήσουμε διαχρονικές και ταυτόχρονα μοντέρνες εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Για το καθημερινό μας στυλ, αλλά και βραδινά outfits με τα πιο elegant φορέματα, λινά σύνολα, χαλαρά τζιν και κομμάτια που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ανδρική ένδυση με πουκάμισα που απογειώνουν την καθημερινή εμφάνιση των αντρών μέχρι τον τέλειο συνδυασμό αθλητικής κομψότητας. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ εκλέπτυνσης και άνεσης.

Στα αξεσουάρ επίσης βρίσκουμε ενδιαφέρουσες επιλογές και έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την κάθε λεπτομέρεια αν επισκεφθούμε τα καταστήματα M&S παγκύπρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS