ΜΟΔΑFASHION NEWSAt home with… Calvin Klein Underwear: Δες τι επέλεξαν 3 influencers

At home with… Calvin Klein Underwear: Δες τι επέλεξαν 3 influencers

Μπορεί συνήθως να μην φαίνονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζουν το πώς αισθανόμαστε… Ο λόγος, φυσικά, για τα εσώρουχα! Άλλοτε πιο θηλυκά κι άλλοτε πιο sporty, τα εσώρουχα είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε κάθε πρωί. 

Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το σωστό ζευγάρι εσώρουχα μπορεί να σου χαρίσει στη στιγμή την άνεση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου.

Βέβαια, όταν μιλάμε για άνεση και αυτοπεποίθηση δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τα Calvin Klein Underwear! Τα δημοφιλή εσώρουχα του αγαπημένου αμερικανικού οίκου επαναπροσδιορίζουν τα trends με κάθε νέα συλλογή τους, χωρίς όμως ποτέ να χάνουν τα χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν: τις minimal γραμμές και τη σωστή εφαρμογή τους.

Δες ποια κομμάτια επέλεξαν 3 Κύπριες influencers από τη νέα συλλογή Calvin Klein Underwear:

Η Χριστιάνα Ευθυβούλου δίνει τη δική της εκδοχή του “I woke up like this”, επιλέγοντας το σετ από σλιπ και μπραλέτ της σειράς INTENSE POWER. Ο δυναμισμός και η άνεση ποτέ δεν συνδυάστηκαν τόσο αρμονικά!

Η Μαρία Πορφυρίου επέλεξε ένα σετ της σειράς MODERN COTTON, που ξεχωρίζει για την αθλητική και ταυτόχρονα θηλυκή αισθητική του. Και το συνδύασε άψογα με ένα κομμάτι-φετίχ: το λευκό boyfriend shirt!

Η Άντρεα Ταουξή ποντάρει κι αυτή στο σετ INTENSE POWER και φυσικά δεν χάνει! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το συγκεκριμένο σετ έγινε must-have από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Info: Μπορείς να βρεις τα Calvin Klein Underwear στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS