ΜΟΔΑΦτιάχνοντας βαλίτσα: Οδηγός στιλ για τα χειμερινά μας ταξίδια

Φτιάχνοντας βαλίτσα: Οδηγός στιλ για τα χειμερινά μας ταξίδια

Πάντοτε όταν ταξιδεύουμε, είναι καλό να παίρνουμε βασικά κομμάτια, τα οποία να συνδυάζονται μεταξύ τους και να μπορούμε να τα φορέσουμε περισσότερο από μια φορά, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλούμε περιττά ρούχα.

Της Αναστασίας Γεωργίου

Ετοίμασε 2 σύνολα για κάθε μέρα, ένα για τις πρωινές και απογευματινές σου περιηγήσεις και ένα για βραδινές εξόδους. Το σημαντικό είναι να ανακυκλώνεις τα κομμάτια που θα επιλέξεις. Το τζιν παντελόνι ή παντελόνι σε ύφασμα, αν προτιμάς, είναι το βασικότερο κομμάτι. Μπορείς να πάρεις τρία παντελόνια, σε μπλε, μαύρο, άσπρο ή γκρίζο χρώμα, τα οποία θα μπορείς να φοράς την ημέρα με λεπτά πουλόβερ ή ζιβάγκο και το βράδυ με κομψές μπλούζες. Θα χρειαστείς δύο τοπς για κάθε μέρα. Μια πολύ έξυπνη λύση αποτελούν οι θερμαντικές εσωτερικές μπλούζες, που μας απαλλάσσουν από τα πολλά και χοντρά τοπς.

NEW YORK, NY - OCTOBER 16: Miranda Kerr attends as Gilt And Stuart Weitzman celebrate the 5050 Boot 20th anniversary on October 16, 2013 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images for GILT)

Τα φορέματα είναι επίσης πρακτικά, αφού μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα, με καλσόν και sneakers, μποτάκια ή μπότες. Δύο φορέματα είναι αρκετά. Επέλεξε ένα παλτό που θα συνδυάζεται με όλα τα πιο πάνω και παπούτσια, κατά προτίμηση φλατ και δερμάτινα, που να είναι πρακτικά και να σε προστατεύουν από την βροχή, και όχι περισσότερα από τρία ζευγάρια. Μην παραλείψεις να πάρεις ένα όμορφο κασκόλ, γάντια, καπέλο και ομπρέλα.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS