ΜΟΔΑG.Bar: Ο νέος πολυχώρος ομορφιάς στη Λεμεσό

G.Bar: Ο νέος πολυχώρος ομορφιάς στη Λεμεσό

Το G.Bar είναι πολύ περισσότερα από ένα σαλόνι ομορφιάς. Το franchise  του βρίσκεται σε 8 χώρες, 22 πόλεις και πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του και στη Λεμεσό. Ένας χώρος που περιλαμβάνει 3 διαφορετικά concept τα οποία δένουν αρμονικά μεταξύ τους: Εκεί θα ανακαλύψεις τις υπηρεσίες ομορφιάς του  θρυλικού G.Bar, το café boutique και το party place WeSpace.

Το G παρέχει κλασικές υπηρεσίες ομορφιάς όπως μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια από επαγγελματίες στο χώρο γνωστούς ως G.babes, και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Σε δύο διαφορετικά επίπεδα, άψογα διακοσμημένα, εκτός από τα πάντα για την ομορφιά θα ανακαλύψεις το μπουτίκ καφέ αλλά και το we space όπου διοργανώνονται διαλέξεις και σεμινάρια ενώ τα photo zones είναι ιδανικά για φωτογραφίσεις. Οι επαγγελματίες του G.Bar, θα αναλάβουν να σε μεταμορφώσουν από την κορφή μέχρι τα νύχια αφού εκτός από υπηρεσίες ομορφιάς προσφέρουν και υπηρεσίες μόδας για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση σε μια ειδική περίσταση.

Πέραν τούτου, μπορείς να βρεις δώρα που θα κάνουν κάθε γυναίκα ευτυχισμένη, καθώς επίσης και vouchers για υπηρεσίες μακιγιάζ, φωτογραφίσεις, εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς, υπέροχα notebooks, προτάσεις σχεδιαστών σε ρούχα και αξεσουάρ.

Το G.Bar & WeSpace είναι ο μοναδικός χώρος στην Κύπρο που περιλαμβάνει τόσες ξεχωριστές και διαφορετικές υπηρεσίες! Στα μελλοντικά πλάνα των ιδιοκτητριών του Adelya και Olga, συμπεριλαμβάνονται και άλλες πόλεις στις οποίες επιθυμούν να εγκαινιάσουν ένα G.Bar.

Info: Αγίου Αντρέου43, Λεμεσός, τηλ.: 25054785

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS