ΜΟΔΑHow to: Πώς θα είστε άνετη με τα ρούχα σας χωρίς να...

How to: Πώς θα είστε άνετη με τα ρούχα σας χωρίς να κάνετε καμία έκπτωση στο στιλ σας;

Ας το παραδεχτούμε όλοι μαζί, το στιλ δεν πάει πάντα πακέτο με την άνεση. Η Anna Dello Russo άλλωστε το είχε πει ξεκάθαρα: «If you feel comfortable, you never get the look». Ποια από εμάς άλλωστε νιώθει άνετα περπατώντας με ψηλοτάκουνα παπούτσια 12 πόντων και ποια είναι αυτή που δεν κρυώνει προκειμένου να μη φορέσει καλσόν στο χρώμα του δέρματος μέσα στο καταχείμωνο; Μπορεί λοιπόν συχνά να κάνουμε όλες θυσίες για το στιλ μας, όμως υπάρχουν κάποια μικρά tips και κάποιες ενδυματολογικές λύσεις, με τις οποίες θα είμαστε και απόλυτα στιλάτες αλλά θα νιώθουμε και πολύ πολύ άνετα.

1. Ένα πολύ χαλαρό σύνολο, που αποτελείται από jeans, sneakers και ένα απλό t-shirt, μπορεί αμέσως να αναβαθμιστεί με ένα φαρδύ σακάκι, είτε σε μαύρο, είτε -ακόμα καλύτερα- σε κάποια έντονη απόχρωση. Δεν κάνετε καμία έκπτωση στην άνεσή σας, αλλά ταυτόχρονα τραβάτε τα βλέμματα με έναν πολύ απλό τρόπο.

2. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο πανωφόρι σας. Φέτος στην αγορά θα δείτε πολλά, μα πάρα πολλά, παλτό τα οποία είναι διακοσμημένα με κεντήματα ή ιδιαίτερα μοτίβα. Επενδύστε σε ένα τέτοιο κομμάτι και φορέστε από μέσα το πιο basic σύνολο που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Το αποτέλεσμα θα είναι super stylish.

3. Denim over denim. Μια φράση, πολλές λύσεις. Παρόλο που στο παρελθόν ο συνδυασμός πολλών, διαφορετικών denim κομματιών ήταν σχεδόν απαγορευτικός, τώρα μπορείτε να τον φορέσετε και να νιώθετε άνετα σχεδόν σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Φορέστε ένα ζευγάρι ίσια μποτάκια ή τα sneakers σας, προσθέστε και ένα statement αξεσουάρ και το look σας θα είναι τέλειο.

4. Τελευταίος και πολύ απλός κανόνας για να νιώθετε άνετα είναι να φορέσετε total looks. Μην ξοδεύετε χρόνο για να βρείτε ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο και ποιο μοτίβο δείχνει καλύτερα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο. Φορέστε από πάνω μέχρι κάτω μία απόχρωση, με κομμάτια σε πιο loose γραμμή και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS