ΜΟΔΑHOW TO WEARΑυτά είναι τα κομμάτια που αξίζει να πάρεις μαζί σου στην mini...

Αυτά είναι τα κομμάτια που αξίζει να πάρεις μαζί σου στην mini απόδραση του Σαββατοκύριακου

Καλοκαίρι, πρωί Παρασκευής, με τέλειο καιρό. Το επιτυχημένο τρίπτυχο για να οργανώσεις μια απόδραση σε κοντινό παραθαλάσσιο προορισμό για να περάσεις όμορφα το Σαββατοκύριακο σου.

Μιας και τα ταξίδια ακόμη δεν έχουν επιστρέψει για τα καλά στη ζωή μας, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο αμάξι και να πάμε μαζί με την παρέα μας σε μια παραθαλάσσια περιοχής της Κύπρου, με τις υπέροχες παραλίες και να περάσουμε όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές.

Και επειδή πολύ πιθανόν, αυτή η ώρα να σε βρίσκει στο γραφείο, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου με όλα τα απαραίτητα.

Εμείς κάναμε μια λίστα με τα κομμάτια που πρέπει να έχεις μαζί σου έτσι ώστε να μην σου πάρει πολύ χρόνο αλλά και α μην βαρυφορτώσεις την αποσκευή σου.

Ας ξεκινήσουμε με τα μαγιό. Τρία μαγιό είναι αρκετά για ένα τριήμερο όποτε καλύτερα να διαλέξεις δύο από τα αγαπημένα σου μπικίνι και ένα ολόσωμο, έτσι για την αλλαγή. Δύο βραδινά, καλοκαιρινά looks. Εγώ θα σας πρότεινα φορέματα τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τόσο με σανδάλι ή και με πέδιλο. Αν λοιπόν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη για το που θα βγεις, πάρε και τα δύο παπούτσια και σίγουρα θα δημιουργήσεις το τέλειο look.

Καλό Σαββατοκύριακο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS