ΜΟΔΑHOW TO WEARΉβη Αδάμου: Το μοντέρνο outfit που φόραγε η Ανατολή την πρώτη μέρα...

Ήβη Αδάμου: Το μοντέρνο outfit που φόραγε η Ανατολή την πρώτη μέρα στο σχολείο

#BackToschool και για την μικρή Ανατολή

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και τα μικρά παιδιά (παιδικοί σταθμοί και προνήπια) πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό, οι γονείς τους ήταν συγκινημένοι. Οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν, οι πρώτες σχολικές αγορές έγιναν και πολλά μικράκια αποχαιρέτησαν τους γονείς τους, έκαναν μια τελευταία αγκαλιά, έδωσαν ένα φιλί και πέρασαν την αυλόπορτα του σχολείου. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά και η μικρή Ανατολή. Η κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου.

Η μαμά, Ήβη, δημοσίευσε ένα Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το κορίτσι της να πηγαίνει στο σχολείο. Όπως θα δείτε και εσείς, έχει γυρισμένη την πλάτη στον φακό, δείχνει την όμορφη τσάντα της και τα ρούχα που διάλεξε για αυτή την πρώτη φορά.

Anatoli Ivi Adamou

«Καλή σχολική χρονιά! Πρώτη ημέρα στο σχολείο», έγραψε η τραγουδίστρια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το hashtag «#firstdayofschool» .

Η Ήβη Αδάμου διάλεξε για την μικρή Ανατολή ένα υπέροχο floral φόρεμα, με φουσκωτά μανικάκια και το συνδύασε με καλοκαιρινά πέδιλα, αλογοουρά και μια faux leather στέκα μαλλιών.

Forema Mikri Anatoli

Όσο για την τσάντα; Πρόκειται για μια σχολική τσάντα πλάτης νηπιαγωγείου, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με την αγαπημένη Minnie Mouse.

Tsanta Alouette

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS