ΜΟΔΑHOW TO WEARΠως να φορέσεις το λευκό πουκάμισο αυτή την εποχή

Πως να φορέσεις το λευκό πουκάμισο αυτή την εποχή

Kάθε γυναίκα χρειάζεται αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρει να βρει ποιο είναι το στιλ της. Θα πρέπει να κάνει κάποιες δοκιμές σε γραμμές και αποχρώσεις μέχρι να βρει εκείνες που της ταιριάζουν περισσότερο, αλλά και να καταφέρει να ξεχωρίζει ποιες τάσεις πρέπει να υιοθετήσει και ποιες όχι. Μία καλή αρχή για όλες μας είναι να δημιουργήσουμε μία capsule συλλογή με μερικά βασικά κομμάτια, γνωστά και ως κομμάτια που λειτουργούν ως καμβάς για εμάς.

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που ξεχωρίζουμε λίγο περισσότερο είναι το λευκό πουκάμισο. Στην πραγματικότητα το λευκό πουκάμισο μπορούμε να το φορέσουμε κάθε εποχή του χρόνου. Από το καλοκαίρι μαζί με το μαγιό μας μέχρι τον χειμώνα μαζί με τα ζεστά μας πουλόβερ, το λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.

Το καλοκαίρι υπάρχουν πολλοί τρόπου με τους οποίος μπορείς να συνδυάσεις ένα λευκό πουκάμισο. Αν θες, λοιπόν, να δημιουργήσεις ένα άνετο, καλοκαιρινό street look τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνδυάσεις το πουκάμισο σου με μια αέρινη παντελόνα ή φούστα. Μπορείς να επιλέξεις πολύ καλοκαιρινά patterns, όπως floral, ή ακόμη μπορείς απλά να επιλέξεις ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

Τελειοποίησε το look σου με ένα ζευγάρι σανδάλια ή πέδιλα, ανάλογα με την περίσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS