ΜΟΔΑHOW TO WEARTips για να απογειώσεις το total black style σου

Tips για να απογειώσεις το total black style σου

Μπορεί να αγαπάμε τα χρώματα, ωστόσο το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα και παραμένει κλασσική αξία! Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με τα πάντα αλλά και ένα total black look δείχνει εξίσου κομψό. 

Παρακάτω θα σου δώσουμε μερικά tips, ώστε να απογειώσεις το στυλ. Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά υπάρχουν κάποια μικρά σημεία που θέλουν προσοχή όταν επιλέγεις ένα ολόμαυρο σύνολο! Σκοπός μας πάντα είναι να δείχνει όμορφο, να είναι άνετο και να μην είναι βαρετό, αλλά εντυπωσιακό.

Μπορούμε να επιλέξουμε αρχικά ένα ιδιαίτερο παπούτσι ή μια μοντέρνα τσάντα και φυσικά να μην ξεχάσουμε το έντονο κραγιόν μας.Ανάλογα με το στυλ σου υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείς να επιλέξεις για τη δουλειά σου, τη βόλτα στην πόλη, την εξοχή ή ένα σύνολο που θα φορέσεις απ’ το πρωί ως το βράδυ και μπορείς να βγεις για ποτό ή φαγητό κατ’ ευθείαν μετά τη δουλειά.

Φόρεσε ένα παλτό σε φαρδιά ή μεσάτη γραμμή με μια μεγάλη ζώνη στη μέση, πάρε τη τσάντα σου που ξεχωρίζει και θα έχεις πετύχει το τέλειο λουκ με τα μαύρα σου ρούχα και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Ένας επίσης όμορφος και άνετος συνδυασμός που μπορείς να επιλέξεις είναι να βάλεις τη μαύρη φούστα σου με μπότες πάνω απ’ το γόνατο και μια μικρή τσάντα για girly look ή με ένα σκούρο μαύρο καλσόν, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σου και χρυσά αξεσουάρ για all day style.

Αν είσαι της κλασικής σχολής δοκίμασε ένα μίντι μαύρο φόρεμα με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και ένα μαύρο δερμάτινο jacket.

Μην ξεχνάς ότι το μαύρο outfit μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο seχy από ποτέ! 

Πάρε ιδέες: 

φωτογραφίες από pinterest

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS