ΜΟΔΑΗ Χαριτίνη Ηλιάδου απογειώνει το φθινοπωρινό ντύσιμο (εικόνες)

Η Χαριτίνη Ηλιάδου απογειώνει το φθινοπωρινό ντύσιμο (εικόνες)

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι το νέο πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης και, όπως είναι φυσικό, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς τα πήγε η Χαριτίνη Ηλιάδου στην πρεμιέρα της; Δείτε τα νούμερα

Φρέσκια και άνετη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης, δημιούργησε θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Επίσης, έκπληξη ήταν οι στιλιστικές επιλογές της, καθώς ξεφεύγουν από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα στην απογευματινή ζώνη, αφού η γλυκιά Θεσσαλονικιά προτιμά το πιο απλό ντύσιμο, το οποίο συμπληρώνει με τις δικές της μοναδικές πινελιές.

Τη δεύτερη μέρα της εκπομπής της, λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε έναν πολύ κομψό συνδυασμό αγκαλιάζοντας τις moody αποχρώσεις του φθινοπώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Χαριτίνη Ηλιάδου με μίνι φόρεμα την πρώτη μέρα της εκπομπής της (εικόνες)

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα πουκάμισο στην απόχρωση του μοβ και το συνδύασε με το αγαπημένο της τζιν. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα στους ίδιους τόνους.

Λεπτομέρειες που ξεχώρισαν στο outfit της ήταν τα κοσμήματα που φόρεσε στο λαιμό και στο χέρι στο χρώμα του χρυσού. Όλα μαζί ήταν αρμονικά συνδυασμένα αναβαθμίζοντας το casual ντύσιμό της σε φινετσάτο και πολυτελές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS