ΜΟΔΑΗλίας Αβαντήρας: Ο νεαρός Αθηναίος κρεοπώλης που έγινε μοντέλο του Armani

Ηλίας Αβαντήρας: Ο νεαρός Αθηναίος κρεοπώλης που έγινε μοντέλο του Armani

Είναι από τα πιο καλοπλήρωμένα μοντέλα στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους στο εξωτερικό όπως οι Dsquared2 και ο Armani και έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά όπως η Vogue», το «L’ Officiel Ηοmme» και το «GQ».

Ο Ηλίας Αβαντήρας δεν είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο, καθώς ο ίδιος έχει τελειώσει τη Σχολή Κρεοπωλών της Αθήνας και έχει αναλάβει το κρεοπωλείο της οικογένειας του στο Νέο Ηράκλειο.

https://www.instagram.com/p/sSiVTRRAOC/

Παρόλο που ξεκίνησε από μικρός να δουλεύει ως κρεοπώλης, το μόντελινγκ τον κέρδισε, με αποτέλεσμα να έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες σε Αθήνα, Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη.

View this post on Instagram

#tb #theseglorydays #campaign

A post shared by ILIAS (@theiliasavantiras) on

Έχοντας συνεργαστεί και με τον Giorgio Armani στο παρελθόν, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως ο διάσημος σχεδιαστής είναι επαγγελματίας, αλλά σχετικά απόμακρος και σνομπ, καθώς δεν θα επιδιώκει ποτέ φιλικές σχέσεις μέσα από τη δουλειά.

https://www.instagram.com/p/unmxgyxAKI/

Με τον Ηλία Αβαντήρα να έχει ποζάρει και για γνωστές καμπάνιες και περιοδικά, ο ίδιος ήταν το πρόσωπο εταιρίας εσωρούχων στην Σκανδιναβία, αλλά και στα Κανάρια Νησιά για την καμπάνια του ισπανικού εμπορικού κέντρου «El Corte Inglés». Άλλωστε το γυμνασμένο σώμα του, οι σέξι γωνίες στο πρόσωπο και τα καταγάλανα μάτια ήταν μερικά από αυτά που έπαιξαν ρόλο στο να γίνει γρήγορα supermodel.

https://www.instagram.com/p/9lahJ1RANm/

Ωστόσο τον ίδιο θα τον βρεις και στο κρεοπωλείο του, το οποίο ανακαίνισε πρόσφατα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα πέρα από το χώρο του μόντελινγκ. Σίγουρα από τους πιο σέξι κρεοπώλες που έχουμε δει ποτέ…

View this post on Instagram

Goodmorning…🔪🔪🔪

A post shared by ILIAS (@theiliasavantiras) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS