ΜΟΔΑΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Πώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της στο «Όλα για Σένα»;

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της στο «Όλα για Σένα»;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα και το styling και γι’αυτό φροντίζει ιδιαίτερα τις εμφανίσεις της. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο αφού η παρουσιάστρια ασχολείται και επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και γνωρίζει καλά τους ενδυματολογικούς κανόνες.

Καθημερινά στην εκπομπή της εμφανίζεται με ξεχωριστά outfits, έντονα επηρεασμένα από τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν στις πασαρέλες, αλλά χωρίς να λείπουν οι προσωπικές της στιλιστικές πινελιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της Μύριαμ Γεροκώστα στο «My Style Rocks»;

Από νωρίς η παρουσιάστρια ανέδειξε φθινοπωρινά σύνολα που αποτελούνται από κομμάτια μπαλαντέρ για τη νέα σεζόν. Διαχρονικά blazers, βελούδινα booties ή πλατφόρμες και crop παντελόνια αποτελούν κομμάτια φετίχ που αναβαθμίζουν το καθημερινό το look μας.

Το Like.com.cy συγκέντρωσε κάποιες από τις φετινές εμφανίσεις της στο «Όλα για Σένα» δίνοντας τις δικές του βαθμολογίες.

Σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα πουλόβερ ζιβάγκο με ιδιαίτερο χρώμα, όπως το κίτρινο, το οποίο συνδύασε με δερμάτινο crop παντελόνι. Ένα σύνολο που αποτελεί απόλυτη τάση για φέτος με τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν. (8/10)

Κλασικό μπλέιζερ σε τουίντ ύφασμα που συνδυάζεται αρμονικά με το καθημερινό ντυσιμό μας και το αγαπημένο μας τζιν. Τα βελούδινα booties κεντημένα με μεγάλα λουλούδια είναι αρκετά έντονα με αποτέλεσμα το σύνολο να χάνει την απλότητα και τη φινέτσα του. (7/10)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστές Κύπριες φόρεσαν τα φθινοπωρινά παπούτσια τους (εικόνες)

Η επόμενη πρόταση είναι αρκετά φθινοπωρινή, καθώς η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μεσάτο σακάκι με έντονα μοτίβα, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα που αναδεικνύουν τους λεπτούς αστραγάλους της. Ωστόσο το crop μαύρο παντελόνι με σκισίματα και κρόσσια στο τελείωμα δημιούργησαν ένα «φλύαρο» αποτέλεσμα. (6/10)

Στην παρακάτω φωτογραφία η Κωνσταντίνα Ευριπίδου προτίμησε ένα σεμιζιέ φόρεμα δένοντας κομψά μια ζώνη στη μέση της και με τις κατάλληλες μπορντό βελούδινες πλατφόρμες δημιούργησε ένα αρμονικό φθινοπωρινό σύνολο. Λεπτομέρεια που ξεχώρισε ήταν η ελαφριά πιασμένη κοτσίδα της ώστε να αναδεικνύεται όμορφα η λαιμόκοψη του φορέματος. (10/10)

Η παρουσιάστρια σε αυτό το σύνολο έπαιξε με τα χρώματα της φθινοπωρινής και της καλοκαιρινής παλέτας (ροζ, μαύρο, πράσινο), αλλά αναμειγνύοντας διαφορετικές υφές και υφάσματα με αποτέλεσμα να υπερτονίσει το σύνολο και να χαθούν οι κομψές λεπτομέρειες. (6/10)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS