ΜΟΔΑΜαρκέλλα Μαρίνα: Τι φόρεσε στο δεύτερο live των καλλιστείων μετά την πολυσυζητημένη...

Μαρκέλλα Μαρίνα: Τι φόρεσε στο δεύτερο live των καλλιστείων μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή της;

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου στην πρεμιέρα του παγκύπριου διαγωνισμού ομορφιάς επέλεξε να φορέσει ένα  ρομαντικό σύνολο. Στο κάτω μέρος της εμφάνισής της ξεχώριζε η φούστα από τούλι στην απαλή απόχρωση του ροζ, ενώ το πάνω μέρος ήταν σε πράσινη απόχρωση και ξεχώριζαν τα στοιχεία της δαντέλας.

Για την επιλογή της αυτή δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι παρομοίασαν την εμφάνισή της με σύνολο που θα φορούσε κουμπάρα σε γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Star Κύπρος 2017: Αυτή είναι η δεύτερη προτεινόμενη γι’ αποχώρηση (βίντεο)

Η παρουσιάστρια του pink room επιμελήθηκε ιδιαίτερα την εμφάνισή της στο δεύτρο live και δεν θύμιζε σε τίποτα την πρώτη επιλογή της. Επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα σε εβαζέ γραμμή, το οποίο αναδείκνυε όμορφα τα πόδια της και τη μέση της. Οι διαφάνειες και τα στρας έδιναν λάμψη στο φόρεμα, όπως αρμόζει στη βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσα στο υπέροχο καμαρίνι της Κωνσταντίνας Ευριπίδου (βίντεο)

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου συμπλήρωσε το σύνολό της με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα που αγκάλιαζαν άψογα τους τους αστραγάλους της. Επίσης, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της διέφεραν αρκετά από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα. Το νεαρό μοντέλο προτίμησε ένα vague χτένισμα που ταίριαζε στην ηλικία της, ενώ το απαλό μακιγιάζ της αναδείκνυε την φρέσκια επιδερμίδα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS