ΜΟΔΑΜύριαμ Γεροκώστα: Οι εμφανίσεις της μετά το «My Style Rocks» (εικόνες)

Μύριαμ Γεροκώστα: Οι εμφανίσεις της μετά το «My Style Rocks» (εικόνες)

Η Μύριαμ Γεροκώστα αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα και το styling, εφόσον ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συμμετέχει ενεργά και στον επιχειρηματικό χώρο πλασάροντας μαγιό από τέσσερις βραζιλιάνικες εταιρίες.

Το γνωστό μοντέλο από την Κύπρο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το «My Style Rocks» και κρίθηκε αυστηρά από τους κριτές για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύριαμ Γεροκώστα: Αποχώρησε ντυμένη νύφη από το My Style Rocks (εικόνες)

Φεύγοντας από το ριάλιτι μόδας, η Μύριαμ Γεροκώστα συνέχισε να κάνει τους στιλιστικούς συνδυασμούς της και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Αρκετά στιγμιότυπα τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της αναδεικνύοντας τα outfits  της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: H σκληρή κριτική στη Μύριαμ Γεροκώστα (βίντεο)

Τα σχόλια που απέσπασε από τους followers της ήταν θετικά, καθώς τα σύνολα που επέλεξε ήταν αρμονικά και κομψά.

Στην παρακάτω φωτογραφία η Μύριαμ Γεροκώστα συνδύασε μια πλισέ φούστα στην παλ απόχρωση του ροζ μαζί με ένα μαύρο oversized πουλόβερ δημιουργώντας έντονη χρωματική αντίθεση. Το σύνολο είναι πολύ φίνο και συνάμα μοντέρνο. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αναμφίβολα προσθέτουν χάρη στο βάδισμα και στιλ στη συνολική εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Ba5-l4MhawW/?hl=en&taken-by=myriamgerocosta

Σε αυτή την εμφάνισή της προτίμησε έναβελούδινο μαύρο κοστούμι, το οποίο σέταρε με μαύρα πέδιλα. Όπως φαίνεται το μοντέλο ακολουθεί σωστά τις τάσεις της μόδας και της αναδεικνύει με τον δικό του τρόπο. Λεπτομέρεια που ξεχωρίζει είναι τα κόκκινα φωτεινά χείλη που συμπληρώνουν όμορφα το look.

Ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα είναι αρκετό για να την κάνει να ξεχωρίζει και να κολακεύσει την αδύνατη σιλουέτα της. Το υφασμά του προσδίδει την πολυτέλεια που χρειάζεται ώστε να δείχνει φινετσάτη και εκλεπτυσμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS