ΜΟΔΑO Κύπριος σχεδιαστής Gregory Morfi μας φιλοξενεί στη δική του πραγματικότητα

O Κύπριος σχεδιαστής Gregory Morfi μας φιλοξενεί στη δική του πραγματικότητα

O σχεδιαστής που έχει βάλει στόχο μέσα από τη δουλειά του να αναδεικνύει με κομψότητα και φινέτσα την πιο θηλυκή και σέξι πλευρά μιας γυναίκας μας φιλοξενεί για λίγο στη δική του πραγματικότητα.

Της Σώτιας Ζένιου

FAVORITES
Τραγουδιστής; Beyonce, Madonna, Witney Houston. Ηθοποιός; Johnny Depp/Julia Roberts/Sarah Jessica Parker. Ταινία: Pretty Woman.  Τραγούδι για καιρό στο repeat; Halo-Beyonce.

HOME
Σε ποια περιοχή μένεις; Μέσα Γειτονιά -Λεμεσός.  Στυλ διακόσμησης του σπιτιού σου; Κλασικό σε συνδυασμό με μοντέρνα στοιχεία.  Αγαπημένη γωνία; Η βιβλιοθήκη μου. Τι βλέπεις από το μπαλκόνι; Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Φωτογραφία στην κορνίζα; Με τους κολλητούς μου. Κατοικίδιο; 7 σκυλάκια /Αγγέλους. Λουλούδια στο βάζο; Παιώνιες.

MEMORIES
Καλύτερο δώρο που δέχτηκες; Η αγάπη των γονιών μου. Καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου; Η κάθε στιγμή της είναι ξεχωριστή.  Καλύτερο πάρτι που πήγες; Λατρεύω τα πάρτι με τους φίλους  μου.

TRAVELLING
Χώρα: Aμερική. Νησί: Μύκονος. Παραλία: Eλιά Μύκονος. Dream-trip: Αφρική -Safari.

MY DREAM
Το σπίτι των ονείρων σου; Στο Los Angeles. Ποιοι θα τραγουδούσαν στη συναυλία των ονείρων σου; Beyonce, Madonna, Witney Houston.  Ποιους θα καλούσες στο φανταστικό σου πάρτι; Aν και φανταστικό πάλι τους φίλους μου θα καλούσα, γιατί με αυτούς μπορώ να μοιραστώ τα πάντα και να περάσω υπέροχα.

CLOTHES
Blue jeans: Ένα Replay παλιό σκισμένο. T-shirt: Black Gregory Morfi. Τσάντα: Dolce & Gabbana Backpack. Παπούτσια: Nike Airforce.  Αγαπημένο παλιό ρούχο: Ένα vintage παλτό δώρο της γιαγιάς μου από τον Καναδά.

GOING OUT
Εστιατόριο: Work & Roll Limassol. Club: Breeze.  Cocktail:Mojito
Φαγητό: Sushi Γλυκό:  Sharlote από La Gallerie Παγωτό: Strawberry

Info: O Gregory Morfi έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ετοιμάζοντας τη νέα του κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Με τη νέα του συλλογή καταφέρνει γι’ άλλη μια φορά να αναδείξει τη γυναικεία σιλουέτα μέσα από έναν εκρηκτικό αισθησιασμό, με αέρινα υφάσματα και διαφάνειες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του www.gregorymorfi.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS