ΜΟΔΑΟι ρίγες επέστρεψαν δυναμικά - Πώς να τις φορέσετε;

Οι ρίγες επέστρεψαν δυναμικά – Πώς να τις φορέσετε;

Οι ρίγες ανέκαθεν αποτελούσαν μια ωραία και chic επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης «ρίγες», είναι οι κλασσικές αλλά πάντα διαχρονικές μαρινιέρες, που δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις καλοκαιρινές μας εξόδους.

Oι σχεδιαστές φρόντισαν φέτος να δημιουργήσουν πληθώρα συλλογών stripped ρούχων, με αποτέλεσμα να συναντάμε τις πολυαγαπημένες σε όλους μας ρίγες σε περισσότερα κομμάτια, με διαφορετικές αναλογίες, σχέδια και χρώματα και να προσαρμόζονται στο προσωπικό στιλ του καθενός.

Εννοείται πως οι ρίγες έκαναν θραύση μετά την εμφάνισή τους σε πάρα πολλά fashion weeks. Και όταν λέμε ρίγες δεν εννοούμε μόνο τις απλές συνηθισμένες ρίγες που εδώ και πολλά χρόνια συναντούμε στις μαρινιέρες μας, αλλά μια μεγάλη ποικιλία ριγών: Από τις πιο λεπτές και διακριτικές ρίγες, γνωστές ως banker stripes του Wall street, που συναντήσαμε στους Tanya Taylor, DKNY, Rag & Bone, έως και τις πιο φανταχτερές και ζωηρές χοντρές ρίγες που είδαμε στους οίκους Missoni και Desingual.

Νούμερο ένα για main concept σε πασαρέλες της φετινής άνοιξης και καλοκαιριού, αποτέλεσαν από πολύ νωρίς οι χοντρές ρίγες, ενώ όσον αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς τους, top trend στην παρούσα φάση, δεν είναι άλλο από τις ρίγες στις αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού.

Δώσε στην τζιν φούστα σου ένα πιο navy αλλά και girly χαρακτήρα με ένα πουκάμισο τυπωμένο με κοκιννόλευκες ρίγες.

Εκτός απ’ αυτό, μια άλλη επιλογή σχετικά με τις ρίγες, εντελώς chic, είναι ένα κομψό εφαρμοστό φόρεμα με ακανόνιστου μεγέθους και ποικίλων χρωμάτων ρίγες.

Συνδυάστε το με μια τσάντα – φάκελο, χρώματος κατά προτίμηση κόκκινου, κίτρινου ή μπλε.

Αν προτιμάτε πιο αέρινα φορέματα με ρίγες, προτιμήστε το μαυρόασπρο και δέστε το περιφερειακά στη μέση σας  με μια χρωματικά ανάλογη ζώνη και μαύρα σανδάλια ή ανοικτές πλατφόρμες.

Τολμήστε… Μην περιοριστείτε μόνο σε ένα κλασσικό navy μπλουζάκι, αλλά δοκιμάστε και ένα total striped red outfit και θα με θυμηθείτε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS