ΜΟΔΑΠώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της Μύριαμ Γεροκώστα στο «My Style Rocks»;

Πώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της Μύριαμ Γεροκώστα στο «My Style Rocks»;

Η Μύριαμ Γεροκώστα αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα και το styling εφόσον ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συμμετέχει ενεργά και στον επιχειρηματικό χώρο πλασάροντας μαγιό από τέσσερις βραζιλιάνικες εταιρίες.

Από την προηγούμενη βδομάδα, το γνωστό μοντέλο από την Κύπρο, έκανε τα πρώτα βήματά του στην πασαρέλα του νέου ριάλιτι μόδας, «My Style Rocks».

Με καταγωγή από τη Βραζιλία, το μοντέλο εμφανίστηκε πρώτη φορά μπροστά στους κριτές του ριάλιτι με το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο της και το ξεχωριστό της στιλ.

Οι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, κρίνοντας όλο το σύνολο της εμφάνισής της, από τα μαλλιά μέχρι τα παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H σκληρή κριτική στη Μύριαμ Γεροκώστα στο «My Style Rocks» (βίντεο)

Το Like.com.cy συγκέντρωσε τις εμφανίσεις της και έδωσε τις δικές του βαθμολογίες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τα διάφορα στιλ που θέλησε να παρουσιάσει στο show η Μύριαμ Γεροκώστα:

*Σε μια από τις εμφανίσεις της, επέλεξε να φορέσει ένα κοκτέιλ φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα λαμπερό. Ωστόσο το βολάν στο ντεκολτέ και η μαύρη ζώνη ήταν περιττά. (6/10)

https://www.instagram.com/p/BaM41e1hKV9/?hl=en&taken-by=myriamgerocosta

*Σε άλλη εμφάνισή της, η γνωστή Κύπρια φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα σε μίντι μήκος, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Ωστόσο, τα υπερμεγέθη σκουλαρίκια σε έντονο κόκκινο χρώμα και σε συνδυασμό με τα μεγάλα μοτίβα στο φόρεμα έκαναν το σύνολο να φαίνεται λίγο υπερβολικό (8/10).

https://www.instagram.com/p/BaM6YYbhv0U/?hl=en&taken-by=myriamgerocosta

https://www.instagram.com/p/BaM6en9hLTB/?hl=en&taken-by=myriamgerocosta

*Ένα γκλάμορους φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι στα χρώματα του πράσινου και του χρυσού, που αναμφίβολα τραβάει τα βλέμματα. Τα χρυσά αξεσουάρ, όπως η τσάντα, τα παπούτσια και το βραχιόλι αποδυνάμωναν το σύνολο με απότελεσμα να χάνει τη λάμψη του (7/10).

*Η Μύριαμ Γεροκώστα δεν δίστασε να κάνει μια disco εμφάνιση κλέβοντας τις εντυπώσεις με το mini φόρεμά της. Μια επιλογή σε πιο glamorous παπούτσια ίσως να αναδείκνυε περισσότερο το glam look, όπως αρμόζει στη δεκαετία του ’80. Να πούμε βέβαια, ότι είχε το σωστό hairstyle ως disco girl. (6/10).

*Την πιο ροκ πλευρά της θέλησε να δείξει η Μύριαμ στο «My Style Rocks», φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ και μια φούστα από τούλι και αστεράκια. Ωστόσο το σύνολο διακοσμούσαν πολλά αξεσουάρ τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να κάνουν το σύνολο να δείχνει αρκετά φορτωμένο. Φρόντισε, βέβαια, να έχει το ανάλογο χτένισμα. (5/10)

* Φορώντας ένα φλοράλ σύνολο αποτελούμενο από δυο κομμάτια – crop top και φούστα- η Μύριαμ έδωσε έναν βραζιλιάνικο αέρα στο πλατό του ριάλιτι μόδας. Τα λιτά μαλλιά της ωστόσο δεν αναδείκνυαν όπως θα έπρεπε τους γυμνούς ώμους της, όπως και οι μεγάλοι κρίκοι έκρυβαν αρκετά τον λαιμό της (6/10).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS