ΜΟΔΑSHOPPINGCalvin Klein: 5 basic κομμάτια για τα πιο cozy και stylish looks...

Calvin Klein: 5 basic κομμάτια για τα πιο cozy και stylish looks φέτος τις γιορτές!

Outfits για να λάμψεις φέτος στις γιορτές, αλλά και να παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα σου για πάντα!

Μερικές μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα κι αν δεν έχεις προετοιμάσει τα γιορτινά σου outfits, βρήκαμε τη συλλογή που περιλαμβάνει κομμάτια, τα οποία με το σωστό styling, θα σου χαρίσουν fashionable looks.

H Calvin Klein Jeans συλλογή περιλαμβάνει πρακτικά κομμάτια, τα οποία σου προσφέρουν την στιλιστική ελευθερία για να πειραματιστείς, κάνοντας διάφορους συνδυασμούς τόσο την γιορτινή περίοδο όσο και μετά στην καθημερινότητα σου.

Στόχος είναι άλλωστε, να επενδύσεις σε κομμάτια με διαχρονικό χαρακτήρα, τα οποία θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Διάφανο Μαύρο Πουκάμισο
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να φορέσεις το συγκεκριμένο κομμάτι. Συνδύασέ το με τζιν παντελόνια και bralette για τις καθημερινές σου εμφανίσεις ενώ αν θες μια πιο σέξι εμφάνιση, φόρεσε το πάνω από το μαύρο σουτιέν σου και σέταρε το με μίνι μαύρη φούστα και πέδιλα.

Ck1
Jeans
Κατέχει μια εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπας μας και όχι άδικα. Είναι το hero-item κάθε σεζόν αφού μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με όλα. Κι αν και μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί ποτέ ωστόσο, το τζιν μπορεί να σου χαρίσει ένα γιορτινό look. Αρκεί, να διαλέξεις ένα sequinned top και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ψηλά πέδιλα ή μπότες. Έτσι θα πετύχεις ένα αρκετά glam αποτέλεσμα.

Ck2

Ζιβάγκο
Ακριβώς με τον στιλιστικό ίδιο τρόπο, συνδυάζοντας δηλαδή λαμπερά κομμάτια με πιο basic, μπορείς να δημιουργήσεις stylish looks φορώντας τα Calvin Klein ζιβάγκο σου. Είτε αυτά είναι σε μαύρο είτε σε κόκκινο χρώμα. Απλά σέταρέ τα με φούστες με παγιέτες ή με σατέν tailored παντελόνια.

Ck3

Πλεκτό φόρεμα
Απλό αλλά ταυτόχρονα και κομψό, το πλεκτό φόρεμα μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα αν το συνδυάσεις με ψηλές μπότες και μερικά χρυσά αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Ck5

Γούνινο παλτό
Το πανωφόρι που θα επιλέξεις θα πρέπει όχι μόνο να σε κρατάει ζεστή αλλά και να δίνει έξτρα στιλ στις εμφανίσεις σου. Το γούνινο Calvin Klein παλτό θα σου χαρίσει ένα cool και stylish αποτέλεσμα.

Ck6

Η συλλογή Calvin Klein Jeans F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στο calvinklein.cy, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS