ΜΟΔΑSHOPPINGΗ Ανοιξιάτικη συλλογή από την Tezenis είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! Οι...

Η Ανοιξιάτικη συλλογή από την Tezenis είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! Οι επιλογές από Κύπριες Influencers

Είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στα εσωρουχά σου, τα οποία χρειάζονται μια ανανένωση!

Και φυσικά είναι η κατάλληλη εποχή, αφού η χρωματική παλέτα για την τρέχουσα σεζόν προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από παστέλ αποχρώσεις. Όπως θα δείτε στα Instagram accounts Κύπριων Influencer, η νέα συλλογή εσωρούχων από την Tezenis για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 παραπέμπει στην ανάλαφρη ατμόσφαιρα της άνοιξης, χωρίς να παραμελεί τις nude αποχρώσεις που αναδεικνύουν την καθημερινότητα με στυλ και χαρακτήρα.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Άντρεα Κυριάκου μας έδειξε πώς μπορούν να κάνουμε το bustier εσώρουχο μας, μέρος ενός outfit!

Statement λεπτομέρειες, γυαλιστερά εφέ, κεντήματα και floral δαντέλα είναι τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της συλλογής, ενώ η συλλογή χαρακτηρίζεται από μια σύνθετη πρόταση που αγκαλιάζει διαφορετικά γούστα, χαρακτήρες και σωματότυπους.

Φανταστικό σετ εσωρούχων με πέρλες επέλεξε η Ανδρεάνα Φραγκούδη ενώ η Στέφανη Σόλωνος συνδυάσε με denim παντελόνι ένα εντυπωσιακό Lace Triangle Bra Top.

Επίσης, στη νέα συλλογή θα δεις το balconette με ελαφριά cups για ενίσχυση -όπως αυτό που επέλεξε η Ολίβια Κωνσταντινίδη-, το απαλό τρίγωνο χωρίς μπανέλα για όσες αναζητούν ένα φυσικό εφέ και τέλος τα bralettes που παρέχουν στήριξη και άνεση.

Όπως η εγκυμονούσα Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, η οποία φόρεσε μέσα από total denim σετ, ένα υπέροχο Princess σουτιέν για την απογευματινή της βόλτα.

Νέα προσθήκη αυτή τη σεζόν είναι η σειρά Bride, για τις νυφούλες της σεζόν αλλά και όσες αγαπούν το κλασικό ύφος εσωρούχων και τις ήσυχες αποχρώσεις. Κάποια μάλιστα, είναι διακοσμημένα με ντελικάτες λεπτομέρειες και σοφιστικέ σχέδια, για μία εκλεπτυσμένη και κομψή γραμμή.

Με τη συλλογή Intimo Moda 2024, η Tezenis συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τους κανόνες του στυλ, προσφέροντας στις γυναίκες την ευκαιρία να εκφράσουν την ομορφιά τους ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS