ΜΟΔΑΣωματότυπος - φράουλα: Τα ρούχα που θα κρύψουν τις ατέλειές σου

Σωματότυπος – φράουλα: Τα ρούχα που θα κρύψουν τις ατέλειές σου

Το κλειδί για ένα όμορφο ντύσιμο είναι να αποφύγεις τα πολύ στενά ή φαρδιά ρούχα, τα λεπτά υφάσματα που διαγράφουν, τα πολύ μακριά ή κοντά μήκη και τα έντονα μοτίβα και να επιλέξεις ρούχα με σωστή εφαρμογή, που θα τονίζουν τις καμπύλες σου και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Η εμπειρία του ψωνίσματος μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη όταν δεν φοβόμαστε να δοκιμάσουμε, ώστε να ανακαλύψουμε τι μας ταιριάζει και να ανανεωθούμε, εξωτερικά και εσωτερικά!

Της Αναστασίας Γεωργίου

Αυτά είναι μερικά βασικά και στιλάτα κομμάτια, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την βάση της γκαρνταρόμπας σου, αν το σώμα σου θυμίζει φράουλα.

1. Παντελόνια τζιν σε σκούρα χρώματα, σε medium-rise και boot-cut γραμμή, τα οποία να καλύπτουν ολόκληρο το μήκος του ποδιού σου, ώστε να φαίνονται τα πόδια σου πιο μακριά.
2. Σκούρα παντελόνια από χοντρό ύφασμα, που δεν διαγράφουν, στο ίδιο κόψιμο με τα τζιν. Τα blazer σακάκια, φορεμένα με αυτά τα παντελόνια και με ένα απλό στενό μπλουζάκι ή πουκάμισο, είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για την σιλουέτα σου. Το blazer σακάκι θα μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με τα τζιν παντελόνια, τα φορέματα σου και τις φούστες σου.

444
3. Φούστες και φορέματα σε γραμμή Α, που τελειώνουν ακριβώς κάτω από το γόνατο και εφαρμόζουν στη μέση, ώστε να τονίζουν το πιο στενό μέρος του σώματος σου, χωρίς πολύ έντονα μοτίβα ή οριζόντιες γραμμές. Επέλεξε φορέματα με κοντό ή ¾ μανίκι και ντεκολτέ σε σχήμα V, που είναι ιδιαίτερα κομψά και κολακευτικά. Η ντραπέ λεπτομέρεια στα φορέματα στην περιοχή της κοιλιάς είναι ιδανική για τον σωματότυπο σου. Ακόμα, μια μέτριου πάχους ζώνη στη μέση, θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

555
4. Ριχτές μπλούζες σε αέρινα υφάσματα και λεπτά πουλόβερ, με ντεκολτέ σε σχήμα V ή τετράγωνο, με μήκος μέχρι τους γοφούς, που μπορείς να συνδυάσεις με τα παντελόνια σου και απλά, στενά βαμβακερά μπλουζάκια που θα φοράς με παντελόνια και φούστες.

33
5. Blazer και σακάκια, με ή χωρίς ζώνη, που να φτάνουν μέχρι την λεκάνη σου και παλτά μέχρι την μέση των μηρών σου.
6. Φλατ παπούτσια, μπότες ιππασίας με χοντρά κολάν, γόβες με λεπτό τακούνι μέχρι 7cm, πλατφόρμες όχι χοντροκομμένες και κομψά sneakers.
7. Ένα πολύ σημαντικό μέρος του γυναικείου ντυσίματος, που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν, είναι τα εσώρουχα. Εσώρουχα με την σωστή εφαρμογή μπορούν να τονίσουν τα δυνατά μας σημεία άμεσα. Στην αγορά κυκλοφορούν ειδικά εσώρουχα, στοχευμένα για να κρύβουν τις ατέλειες του σώματος.
11 22

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS