ΜΟΔΑΣτα παρασκήνια της φωτογράφησης της νέας συλλογής της Ρίτας Αττάλα (εικόνες)

Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της νέας συλλογής της Ρίτας Αττάλα (εικόνες)

Το Hello! βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης της καλοκαιρινής συλλογής RATT,  της σχεδιάστριας Ρίτας Αττάλα.

Από την Αναστασία Γεωργίου

Η νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 της αγαπημένης σχεδιάστριας Ρίτας Αττάλα είναι γεγονός. Το Hello! τρύπωσε στα παρασκήνια της φωτογράφησης, όπου η σχεδιάστρια, μαζί με την ταλαντούχα ομάδα της, επιμελήθηκαν τα καινούρια looks, που άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν στην αγορά, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές.


Η καλοκαιρινή συλλογή RATT έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της την άνεση, χωρίς βέβαια να θυσιάζει τίποτα από τη θηλυκότητα της γυναίκας, ένα βασικό στοιχείο του brand, κάθε σεζόν. Ένα μεγάλο μέρος της, επικεντρώνεται στο denim look, με ανάλαφρα στην αίσθηση υφάσματα. Υπέροχα μάξι και μίνι φορέματα, με βολάν αναφορές και έντονα μανίκια, κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας, που μπορούν εύκολα να φορεθούν με flat παπούτσια το πρωί και σέξι πέδιλα το βράδυ.

Έντονη παρουσία στη συλλογή έχουν και τα ριγέ υφάσματα, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με δαντέλες, καθώς και το πουά, σε μπλούζες και φορέματα. Φυσικά, το ζέρσεϊ ύφασμα, το σήμα κατατεθέν του brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή, σε ένα αρμονικό πάντρεμα με σιφόν, για βραδινές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η σχεδιάστρια αφιέρωσε ένα κομμάτι της συλλογής και στα απαραίτητα καλοκαιρινά καφτάνια, για καλοκαιρινές βόλτες στα νησιά, διακοσμημένα με χρυσές λεπτομέρειες και τρέσες.
Η όλη συλλογή αποτελείται από 150 τουλάχιστον κομμάτια, κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους. Φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια και jumpsuits, σε όλα τα βασικά χρώματα, καθώς και σε πιο καλοκαρινούς χρωματισμούς, όπως κοραλλί, κίτρινο και ανοιχτό μπλε.

Μιλώντας στο Hello!, η σχεδιάστρια δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι, κάθε φορά που θα κυκλοφορήσει μια καινούρια συλλογή, έχω άγχος αν θα αγαπηθεί από τον κόσμο. Είναι δύσκολο να μπορείς να κρατάς τον πελάτη σου κάθε χρόνο ευχαριστημένο, δίνοντάς του κάτι διαφορετικό και συνάμα, διαχρονικό».

Κρίνοντας ωστόσο από τα πρώτα δείγματα, δεν χωράει αμφιβολία ότι η συλλογή θα σημειώσει τεράστια επιτυχία, ικανοποιώντας και τα πιο ιδιαίτερα γούστα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS