ΜΟΔΑΤα μπλέιζερ του φθινοπώρου - Πώς τα φόρεσαν γνωστές Κύπριες;

Τα μπλέιζερ του φθινοπώρου – Πώς τα φόρεσαν γνωστές Κύπριες;

Η γυναικεία γκαρνταρόμπα έχει αρχίσει να ανανεώνεται δειλά δειλά και τα αέρινα υφάσματα δίνουν τη θέση τους σε πιο φθινοπωρινά κομμάτια. Τα αγαπημένα μας τζιν, οι υφασμάτινες ζακέτες και τα πλεκτά πουλοβεράκια συμπληρώνουν πλέον τα καθημερινά outfits μας.

Αναπόσπαστο ένδυμα της ντουλάπας μας αποτέλουν τα μπλέιζερ που προσδίδουν στιλ και άνεση και φυσικά συνδυάζονται άψογα με καθημερινές, αλλά και επίσημες επιλογές μας. Γνωστές Κύπριες ήδη τα φόρεσαν και έκαναν τις εμφανίσεις τους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Άντρεα Κυριάκου και η Χριστιάνα Θεοδώρου επέλεξαν μπλέιζερ σε ανδρόγυνο look επιτυγχάνοντας ένα chic αποτέλεσμα. Το δερμάτινο τζάκετ φυσικά αποτελεί μια ασφαλής επιλογή για το συνολό μας, αφού δίνει μια πιο ροκ διάθεση με διαχρονική αξία. Η Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη το συνδύασε με λευκό τζιν και με ένα T-shirt σε γκρι απόχρωση αναδεικνύοντας το κομψό γούστο της στα πιο φθινοπωρινά χρώματα. Μια πιο κλασική επιλογή έκανε η Σύλβια Μαυροπούλου φορώντας ένα μπλέιζερ σε τουίντ ύφασμα και χρυσά κουμπιά αναδεικνύοντας το φινετσάτο στιλ της.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Άντρεα Κυριάκου

Χριστιάνα Θεοδώρου

Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη

View this post on Instagram

Shades…

A post shared by RAMONA FILIP (@ramonfilip) on

Σύλβια Μαυροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS