ΜΟΔΑΤι θα φορεθεί αυτή την άνοιξη; Μια πρώτη ματιά στα τρεντ της...

Τι θα φορεθεί αυτή την άνοιξη; Μια πρώτη ματιά στα τρεντ της σεζόν (εικόνες)

O καιρός γλύκανε και τα πρώτα trends της άνοιξης είναι ήδη εδώ. Πάρτε μια ιδέα για το πώς να διαμορφώσετε αυτή την εποχή την γκαρνταρόμπα σας.

Από τη Γεωργία Μοδίτη

Καμπαρντίνες
Η καμπαρντίνα είναι το σακάκι της άνοιξης και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι σχεδιαστές την αποθέωσαν και πάλι. Ρίξτε μια ματιά στους οίκους Celine, Maison Margiela, Alexander McQueen, Valentino κ.α.

 

Valentino

 

Denim forever
Το τζιν δίνει δυναμικά το «παρών του» σε κάθε σεζόν, μόνο που τώρα το βλέπουμε και σε κοστούμια. Μπορεί να το είδαμε ξανά στο παρελθόν, αλλά όχι σε τόσο καλό σχεδιασμό. Εντύπωση έκαναν οι οίκοι Tom Ford, Versus και Nina Ricci.


TIBI

Colour blocks
Όπως και οι παστέλ αποχρώσεις έτσι και τα έντονα χρώματα θέλουν head to toe εμφανίσεις. Για περισσότερες αναφορές, ρίξε μια ματιά στους οίκους Marni, Roksanda και Aalto.

 

Agnonia

Διαφάνειες
Πολλοί είναι οι σχεδιαστές που αποφάσισαν να μας προσκαλέσουν σ’ ένα παιχνίδι διαφανειών και κομψότητας. Πολλά τα see – through κομμάτια που αφήνουν να φανεί το γυμνό κορμί σου και απαιτούν από εσένα ένα ωραίο styling για να τα υποστηρίξεις.

Joseph

Pastel all over again
Δεν ξαφνιάστηκες κιόλας. Εδώ και μια δεκαετία, οι παστέλ αποχρώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και αποτελούν ένα από τα κυριότερα trend. Ο συνδυασμός φέρνει πάντα ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, ωστόσο, αν θες μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση, ντύσου total look, χρησιμοποιώντας μόνο τις αποχρώσεις μιας παλέτας.

Tom Ford

 

Sies Marjan

Short seasons
Σορτς, σορτς και πάλι σορτς. Αυτό το καλοκαίρι θα φοράς κοντά παντελονάκια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τα βρεις σε όλα τα στυλ, αποφάσισε μόνο ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.

 

 

Isabel Marant

 

The pencil skirt
Με αναφορές στη δεκαετία του ’50, οι στενές φούστες -μέχρι ή και λίγο κάτω από το γόνατο- κάνουν ένα δυνατό comeback και μας συστήνονται ξανά ως το πιο hot κομμάτι της εποχής.


No21

Textures and feathers
Οι σχεδιαστές κάνουν παιχνίδι με φτερωτά υφάσματα, κρόσσια και τρέσες διακοσμημένες με πολλών ειδών χάντρες. Πάρε μια γεύση βλέποντας τις κολεξιόν των οίκων Balmain, Giorgio Armani, Celine, Nina Ricci κ.α.

 

Salvatore Feragamo

 

Ρlastic fantastic
Valentino, Chanel και Calvin Klein παρουσίασαν μοναδικά κομμάτια με πλαστικά pvc υφάσματα, μια τάση που ξεκίνησε ο Raf Simons για τον οίκο Calvin Klein, την προηγούμενη σεζόν.

Chanel

The slip dress
Το φόρεμα που μοιάζει με κομπινεζόν, το γνωστό slip dress επικράτησε στις πασαρέλες των ανοιξιάτικων κολεξιόν.


Oscar De La Renta

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS