UncategorizedΒουγιουκλάκη και Αλέξια στη σκηνή του «YFSF»

Βουγιουκλάκη και Αλέξια στη σκηνή του «YFSF»

Παραμονή των Κούλουμων κι ανήμερα της Τυρινής, οι δέκα καλλιτέχνες του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για ένα ακόμη μοναδικό ξεφάντωμα που θα μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. 

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 1η Μαρτίου, στις 9:20μ.μ. στον ΑΝΤ1, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ…!

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, ξανά, κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε το βράδυ είναι: Η Τάνια Μπρεάζου θα μεταμορφωθεί σε Christina Aguilera, η Κατερίνα Κουκουράκη στην εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Νικόλας Ραπτάκης θα φορέσει το κοστούμι του λαϊκού τραγουδιστή Σώτη Βολάνη, η Δανάη Λουκάκη θα προσπαθήσει να χαρίσει στη σκηνή λίγο από την αύρα του σουηδικού συγκροτήματος Army of Lovers, ο Ηλίας Μπόγδανος θα μπει στα ρούχα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και στιχουργού Billy Eilish, ο Στέφανος Μουαγκέ θα ξεσηκώσει το κοινό μιμούμενος τον Μάκη Δημάκη, ο Λάμπης Λιβιεράτος θα αποπειραθεί να μιμηθεί τη μπασοβαρύτονη φωνή του Barry White – νικητή τρεις φορές των μουσικών βραβείων Γκράμι, η Μαρία Ανδρούτσου, νικήτρια της περασμένης εβδομάδας θα ντυθεί Αλέξια, ο Γιώργος Χρανιώτης Iggy Pop και η Ευρυδίκη θα βγει στη σκηνή ως Τάνια Τσανακλίδου. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS