ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 24 -30 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 -30 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ακόμα πιέζεσαι από σημαντικά εμπόδια, ενώ σταδιακά από την Τρίτη αρχίζεις να βλέπεις λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Την Κυριακή στηρίζεσαι στους φίλους λειτουργώντας καλύτερα μέσα σε μια ομάδα. Κάποιες ανασφάλειές σου στα προσωπικά σε κάνουν να φέρεσαι υπερβολικά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το οποίο με τη σειρά του κρατά πιο απόμακρη στάση. Βρες μέσα σου τη δύναμη να συγχωρείς. Από την Τρίτη βρίσκεις κάποιες λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως πρόσωπα που έχουν λόγο στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας συνεχίζεις να συναντάς… υφάλους στα μεγαλεπήβολα σχέδια που καταστρώνεις, κυρίως επειδή υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Πρόσεχε, λοιπόν, πού δείχνεις εμπιστοσύνη και μελέτησε το επόμενο βήμα διεξοδικά. Τα αισθηματικά σου είναι μάλλον στα καλά νέα, μιας και η Αφροδίτη μέχρι την Πέμπτη δέχεται θετικές όψεις, έτσι θερμαίνεται το κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ και ο Ερμής από τον τομέα των ερωτικών σου φέρνει ευχάριστα νέα. Αν μάλιστα γονιός, τότε τα καλά νέα πιθανώς να αφορούν τα παιδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες εμμονές που έχεις να γίνονται τα πράγματα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, δεν βοηθά τις καταστάσεις να εξομαλυνθούν. Από την άλλη, όμως, οι καλές όψεις που δέχεται ως την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Ουρανό (θετικές αλλαγές) και τον Δία (εύνοια, τύχη), δρουν ως προστατευτική ασπίδα. Το σπίτι και η οικογένεια μοιάζουν να σε στηρίζουν σε όσα κάνεις, ενώ η παρούσα περίοδος συνεχίζει να ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση. Πρόσεχε όμως τις παγίδες… και τις αυταπάτες το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κλείνει μια περίοδο με αρκετή πίεση, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς συνάντησες σημαντικά εμπόδια στο δρόμο σου και «πλήρωσες» δυσανάλογες ποινές για τις «αμαρτίες» σου. Πρόσεξε, όμως, την υγεία σου και αυτή την εβδομάδα! Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βρίσκεται σε ταγκό με Δία (υπερβολή-επέκταση) και τον Ποσειδώνα (ρομαντισμό), έτσι μπορείς να δεις να γεφυρώνεται το χάσμα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην παίξεις παιχνίδια εξουσίας το Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια πρακτικής φύσης που δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ θα πρέπει να προσέχεις και την υγεία σου. Δευτέρα και Τρίτη, όμως, έχουν και ανέμελο χαρακτήρα που μπορείς να ευχαριστηθείς. Η «θεά» της αγάπης από τον Καρκίνο σού ζητά να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με τα παλιά και να συγχωρέσεις. Πρωτίστως τον εαυτό σου για λάθη που έκανες, αλλά και να προετοιμάσεις το έδαφος για το επόμενο πολύ φλογερό διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί οι υποθέσεις σου πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ενώ θα πρέπει να αποδεσμευτείς από εμμονές που σε κρατούν πίσω. Αυτή η εποχή απαιτεί από εσένα να δείχνεις ευελιξία. Άλλωστε, θα έχεις απρόσμενα ευχάριστα νέα, από ένα νεαρότερο άτομο. Οι φίλοι είναι ο άσσος στο μανίκι σου, καθώς μέσα από φίλους μπορείς να δεις τα ζητήματα καρδιάς να προχωρούν. Μάλιστα, μέχρι την Παρασκευή νιώθεις πιο ρομαντικά συναισθήματα να σε πλημμυρίζουν, ενώ οι αγαπημένοι σου σε χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ακόμα πιέζουν τα πράγματα σε επίπεδο σχέσεων και οικογένειας. Ο κυβερνήτης σου όμως, η Αφροδίτη, δέχεται καλές όψεις, έτσι μπορείς να υπολογίζεις σε βοήθεια. Γίνονται καλά σχόλια για σένα, ακόμα κι αν δεν φτάνουν στα αυτιά σου, και πολλοί είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την αξία σου. Προς το Σαββατοκύριακο, όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, σε μια περίοδο που το κλίμα στις σχέσεις σου μοιάζει και λίγο… πολεμικό! Αν δεν έφυγες για διακοπές, η εβδομάδα έχει ευχάριστα νέα για την καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος που σου έφερνε μπόλικο εκνευρισμό με τις υποθέσεις της καθημερινότητας σταδιακά ηρεμεί και από τα μέσα της εβδομάδας πρόκειται για πολύ παραγωγικές και ουσιαστικές ημέρες. Οι φίλοι, μάλιστα, μπορούν να σε στηρίξουν έμπρακτα. Πρόσεξε, όμως, να μην τους μπλέξεις στα προσωπικά σου το Σαββατοκύριακο. Είσαι σε μια περιπετειώδη φάση στα αισθηματικά σου – αν δεν έχεις σχέση τότε θέλεις να γνωριστείς με πολλά πρόσωπα, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, περιμένεις από το ταίρι σου να ζήσετε μαζί μια περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος/η και λιγότερο παρορμητικός/ή, καθώς τα εμπόδια πρακτικής φύσης που σε είχαν προβληματίσει την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ακόμα εδώ. Το θετικό είναι ότι έχεις πρόσωπα δίπλα σου που σε βοηθούν και σε στηρίζουν. Θα πρέπει να δείξεις κατανόηση με τα θέματα που προβληματίζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δώσεις τη στήριξή σου. Άλλωστε, αυτές τις μέρες η λίμπιντο σου είναι στα ύψη και θέλεις να μοιραστείς καυτές καλοκαιρινές βραδιές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου που φέρνει εμπόδια ή και ρήξεις ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Θα πρέπει να αποφύγεις τα ρίσκα, αλλά και τις δύσκολες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Πέμπτη με Σάββατο θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να δεις τα δεδομένα μέσα από τα μάτια των άλλων. Οι σχέσεις σου με τους οικείους σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, όμως, μέσα σου έχεις ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο αν κατεβάσεις τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις μπόλικα νεύρα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αυτό δημιουργεί πολεμικό κλίμα στις σχέσεις σου! Πρόσεχε στις μετακινήσεις σου και μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες, για να αποφύγεις μπελάδες. Δευτέρα και Τρίτη έχεις τους φίλους στο πλευρό σου, οι οποίοι σε βοηθούν και σε κατευθύνουν να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Σε γενικές γραμμές είσαι σε φάση που βάζεις τα συναισθήματά σου σε τάξη, μολονότι έχεις κάποιες γκρίνιες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κάτι δεν σε αφήνει να αφεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Αν αυτή την εβδομάδα οι στόχοι σου μοιάζουν να μην προχωρούν, τότε μπορείς να τους μεταθέσεις για το επόμενο διάστημα που τα εμπόδια θα έχουν υποχωρήσει. Το μόνο πρόβλημα είναι πως εσύ αμφιβάλλεις για τις ικανότητες και για τη δύναμή σου, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Τα αισθηματικά είναι στα συν αυτής της εβδομάδας, αρκεί να μην αφήσεις φίλους να σε κατευθύνουν. Εσύ θα ακούς μόνο την εσωτερική σου φωνή, αφού το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS