ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Από την Πέμπτη ο αυστηρός Κρόνος επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μέχρι τον Δεκέμβριο, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, καλώντας σε να αναλάβεις ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου. Η σεληνιακή έκλειψη σε πιέζει αρκετά με όσα πρέπει να κάνεις. Θυμήσου, όμως, πως τα ρίσκα γι’ αυτή την εβδομάδα είναι απαγορευτικά. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες ημέρες για τα προσωπικά σου, ενώ η Αφροδίτη ευνοεί φλερτ, εκδρομές και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Πέμπτη ο Κρόνος επιστρέφοντας στον Αιγόκερω μέχρι τον Δεκέμβριο δείχνει πως μπορείς και πάλι να δεις τις διαδικαστικές υποθέσεις σου να τακτοποιούνται και τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Παράλληλα, η σεληνιακή έκλειψη της Κυριακής μπορεί να πραγματοποιείται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, σηματοδοτώντας μια θετική αλλαγή. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος στις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα. Μπορείς να ξαναδείς πρόσωπα που έχεις καιρό, αλλά παράλληλα να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Πέμπτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τον Δεκέμβριο, με την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, έτσι καλείσαι να βάλεις σε τάξη και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης, η εβδομάδα χρωματίζεται από τη σεληνιακή έκλειψη που σε αναγκάζει να δεις τις πραγματικές, βαθύτερές σου ανάγκες μέσα από κάποιες καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές, τα αισθηματικά σου κινούνται ικανοποιητικά και εσύ είσαι συγκρατημένος. Σε μια βαθύτερη ανάγνωση, όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, τα οποία σε φθείρουν ψυχολογικά και οδηγείσαι σε αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς από την Πέμπτη ο Κρόνος επιστρέφει απέναντί σου μέχρι τον Δεκέμβριο, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να πιεστείς αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς την Κυριακή πραγματοποιείται απέναντί σου έκλειψη σελήνης. Το σκοινί μοιάζει να τεντώνει, οπότε προετοιμάσου για κάθε πιθανό αποτέλεσμα, μιας πιθανής ρήξης. Η έκλειψη αυτή προλογίζει σημαντικές αλλαγές και εσύ μοιάζεις να μη θέλεις να υποχωρήσεις πάλι.

ΛΕΩΝ
Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή δείχνει πως πρέπει να προφυλάξεις τα μυστικά σου, ενώ για το υπόλοιπο της εβδομάδας σε απασχολεί περισσότερο η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω που φέρνει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Γενικότερα, όμως, η εβδομάδα σε καλεί να αποδεσμευτείς από βαρίδια του παρελθόντος. Από την Πέμπτη ξεκινά πάλι ένα μεγάλο διάστημα υποχρεώσεων σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά για πολλούς που αναζητούν εργασία ενδεχομένως να φέρει και ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, αλλά από την Πέμπτη ξεκινά ένα διάστημα που τα σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στην ευνοϊκή θέση του Κρόνου μέχρι τον Δεκέμβριο. Η σεληνιακή έκλειψη δεν λειτουργεί τόσο δυσαρμονικά για σένα, όμως, ενδεχομένως να υπάρξουν αναποδιές σε δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, αν είσαι γονιός εστίασε περισσότερο στις ανάγκες του παιδιού σου. Η σεληνιακή έκλειψη δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται άμεσα τη στήριξή σου ή η στάση του μπορεί να σε προβληματίσει.

ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ μέχρι την Κυριακή αντιλαμβάνεσαι την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη και ο Άρης αναθερμαίνουν το κλίμα και φέρνουν ευχάριστες στιγμές, ενώ από την Πέμπτη εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τις δικές σου υποθέσεις. Επίσης, από την Πέμπτη ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα σταθεροποίησης των υποθέσεών σου με πολλές ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ παίρνεις και σημαντική ανάσα στα οικονομικά. Μολονότι το ξεκίνημα της εβδομάδας κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, η σεληνιακή έκλειψη της Κυριακής φέρνει έντονη αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό για σένα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα θα πεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονα ερωτηματικά στην αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις, σε πράγματα ή σε ανθρώπους. Επίσης, αγγίζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σου και ενδεχομένως να φέρει κάποια δεδομένα που θα σε προβληματίσουν. Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν να ευνοούν σκανδαλωδώς το ζώδιό σου και φέρνουν φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα. Από την άλλη, Τρίτη και Τετάρτη κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ Σάββατο και Πέμπτη μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι σημαντική για σένα, καθώς από την Πέμπτη ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου και θα φέρει αποτελέσματα ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές. Αναλαμβάνεις και πάλι υποχρεώσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Επίσης, προς το τέλος της εβδομάδας οι συνθήκες σε οδηγούν σε ένα σημαντικό δίλημμα, που φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου την Κυριακή και αγγίζει περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές Ιανουαρίου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Πέμπτη γίνεται η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδος που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ό,τι σε κρατά πίσω. Την Κυριακή πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως πιέζεσαι γιατί αναλαμβάνεις υποχρεώσεις άλλων. Θα πρέπει να μείνεις μακριά από οτιδήποτε παρασκηνιακό, αν θες να αποφύγεις να μπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα. Η Αφροδίτη φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη που μαρτυρά πως αρχικά δυσκολεύεσαι να επιτύχεις τους στόχους σου και να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ωστόσο, το κλειδί είναι η πρωτοτυπία. Άσε ανοιχτό τον δρόμο σε πρωτότυπες ιδέες και θυμήσου πως για να καταφέρεις κάτι που δεν πέτυχες ως τώρα, θα πρέπει να κάνεις κάτι που δεν είχες κάνει πριν. Στο εξής κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους στις πιέσεις, ενώ αυτή η περίοδος φέρνει αισθησιασμό στις σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS