ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 3 -9 Αυγούστου 

Τα ζώδια την εβδομάδα 3 -9 Αυγούστου 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον με το τετράγωνο Άρη-Δία, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Τη Δευτέρα πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη Δευτέρα με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε, λοιπόν, πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου. Γενικότερα, όμως, από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος, η οποία ακόμη κι αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Το τετράγωνο Άρη-Δία σε παρασύρει σε υπερβολικές συμπεριφορές, ενώ η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά μέχρι την Πέμπτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Άρη-Δία που φέρνει τάση για υπερβολές και βιασύνη. Τη Δευτέρα, επίσης, έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά το ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά. Η γοητεία σου, επίσης, αυξάνεται στο μέγιστο!

ΛΕΩΝ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα. Ένα σημαντικό νέο, όμως, είναι και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου την Τετάρτη, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου. Τη Δευτέρα πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες. Επίσης, η πανσέληνος της Δευτέρας στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα, προειδοποιώντας σε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια το προσεχές διάστημα. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σού δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε, όμως, οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε, η πανσέληνος τη Δευτέρα σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Παρασκευή, όμως, αφήνεις στην άκρη για λίγο τα ζητήματα καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς με το τετράγωνο Άρη-Δία που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα, τα οποία σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, ενώ η πανσέληνος της Δευτέρας εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Βλέπεις, όμως, τις καταστάσεις πιο ώριμα πλέον. Παράλληλα, από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στον ρομαντικό Καρκίνο ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη, εν μέσω ενός φλογερού καλοκαιριού!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όμως, μπορείς να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες. Την Τετάρτη, μάλιστα, ο Ερμής περνώντας στον Λέοντα φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Μέχρι την Πέμπτη έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις. Σε γενικές γραμμές έχεις σημαντικές ευκαιρίες, όμως, φρόντισε να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη σου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά περνά απέναντι από το ζώδιό σου, έτσι τώρα οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα για εσένα. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα επιδιώξεις να βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε σίγουρα θα αναζωπυρωθεί η φλόγα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Δευτέρα, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρχικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ζυγό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία σε εξαντλούν. Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Από την Παρασκευή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά, όμως, δεν πρέπει να παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS