ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6 - 12 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 6 – 12 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Σταδιακά η καθημερινότητά σου αρχίζει να παίρνει φωτιά με τον πολεμικό Άρη στο ζώδιό σου και εσύ μπορείς να καταφέρεις περισσότερα χάρη στην παραγωγικότητά σου. Θα πρέπει, ωστόσο, να δείξεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με τους στόχους που θέτεις, ενώ μια σχέση με ένα οικογενειακό σου πρόσωπο μπορεί να σε προβληματίσει. Τετάρτη και Πέμπτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Κυριακή και μετά μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση, ειδικά αν υπήρξαν έντονες υποθέσεις που σε προβλημάτισαν στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, σε προσωπικό επίπεδο ή για δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, καθώς ακόμη και στις δυσκολίες δεν χάνεις το χαμόγελο και τη δημιουργικότητά σου. Από την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για τις επαφές σου, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Έχεις αρκετό τρέξιμο με «πρέπει» και υποχρεώσεις, όμως, η διάθεση για φλερτ είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα έχει πιο θετικό κλίμα σε σύγκριση με την προηγούμενη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύουν να υπάρχουν και οι δικές σου ευθύνες σε κάθε κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι έχεις σημαντική βοήθεια, ενώ από την Παρασκευή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Το Σαββατοκύριακο σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως, έχεις ως πρώτο σου μέλημα τον εαυτό σου. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ρευστή κι αυτό πολλές φορές επιδεινώνεται από κάποιες… επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα στάσιμο πλαίσιο που φέρνει εκνευρισμό, ωστόσο, από την Κυριακή και μετά ο Ερμής ορθοδρομεί, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου οι υποθέσεις σου δεν προχωρούσαν. Μπορείς, λοιπόν, να βρεις λύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η θετική όψη του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον ονειρικό Ποσειδώνα από μια φιλική θέση, μαρτυρά σαφή εύνοια, κυρίως επειδή συγχωρείς και αποφασίζεις να πας παρακάτω. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως, δεν προσπαθείς αρκετά να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις επαφές σου, όμως, την Τετάρτη και την Πέμπτη η Σελήνη δεν υπόσχεται κάποια ξεκάθαρη λύση. Από την Κυριακή, όμως, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συλλέξεις τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα επόμενα βήματά σου. Τώρα τα προσωπικά είναι και πάλι σε τροχιά κίνησης, χάρη στους φίλους και τις παρέες σου. Μπορείς, λοιπόν, να επενδύσεις πάλι σε γνωριμίες που πρόσφατα σε απασχόλησαν, αλλά τελικά έμειναν στάσιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Καρκίνο, έτσι μπορείς να δεις συλλογικές ή ομαδικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να προχωρούν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσύ εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις στόχους. Είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, παρόλο που η γοητεία σου παραμένει στα ύψη. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο όπου αναγκάζεσαι να δεις καθαρά πρόσωπα και επιλογές.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να απομακρυνθείς για λίγο από τις πολλές και κουραστικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά την Κυριακή πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τα ταλέντα σου. Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν. Παράλληλα, δίνεις κάποιες «μάχες» για αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε μια περίοδο που δείχνεις προς τα έξω τη δουλειά σου και τα ταλέντα σου. Οι στόχοι σου είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμοι αυτή την εβδομάδα, σε σχέση με την προηγούμενη. Από την Παρασκευή η Σελήνη σε φιλικότερη θέση σε ωθεί σε μια νέα αρχή. Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα, ενώ η λίμπιντο σου είναι και πάλι αυξημένη. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να σε προβληματίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά περίεργο, καθώς μέχρι την Τετάρτη ο Ερμής σε δυσμενή όψη με τον Άρη δείχνει εντάσεις στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, παρά τις έντονες πιέσεις με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και την κούραση, τα πράγματα προχωρούν. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε αφουγκράζεσαι κατά πόσο είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο στα προσωπικά, είναι πιθανόν να κατατρέχεσαι από κάποιες εμμονές του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμη κι αν αισθάνεσαι πως πιέζεσαι από τις εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, είσαι αρκετά προστατευμένος από τις συνθήκες γενικότερα, ενώ έχεις μια δόση ανεμελιάς που σου δίνει καύσιμο για να προχωρήσεις παρακάτω. Ειδικότερα, από την Παρασκευή και μετά οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητα και επενδύεις περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα βοηθά αρκετά για τα προσωπικά σου, ενώ από την Κυριακή ο Ερμής ορθοδρομεί στον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας και πάλι ευκαιρίες για νέα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, αλλά τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου δεν προχωρούν αρκετά. Αντίθετα, από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής ορθοδρομεί στον Καρκίνο, τα πράγματα σταδιακά αποκαθίστανται στο πρόγραμμά και εσύ ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με τις λεπτομέρειες. Μολονότι έχεις περάσει σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, αυτή τη στιγμή το βλέμμα σου είναι στραμμένο σε ζητήματα σπιτιού, ενώ η ρουτίνα κλέβει κάτι από τον ρομαντισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα κατεβάζει τους τόνους σε σχέση με την προηγούμενη που έχεις πολλά πράγματα να διευθετήσεις. Ακόμη κι αν υπάρξουν δυσκολίες, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Από την Κυριακή μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και πάλι, καθώς ο Ερμής ορθοδρομεί στον Καρκίνο. Οι ευκαιρίες δεν λείπουν για τη συναισθηματική σου ζωή, ενώ η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, αισθάνεσαι σε κάποιες περιπτώσεις νιώθεις μοναξιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS