ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Ιούλιο

Τα ζώδια τον μήνα Ιούλιο

ΚΡΙΟΣ 
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, να διελαύνει από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν μη τι άλλο είσαι ιδιαίτερα αποφασιστικός, διεκδικητικός και τολμηρός. Τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν βιασύνες και παρορμητισμούς, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα ή χτυπήματα στο κεφάλι. Στις 2/7 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σου φέρνει πίεση και άγχος σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 12/7 η ορθοδρόμηση του Ερμή βελτιώνει την επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και εκτοξεύει τη δημιουργική σου διάθεση στα ύψη.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Ωστόσο, από τις 2/7 και ύστερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς (λόγω της επιστροφής του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να μην το παρακάνεις δουλεύοντας αμέτρητες ώρες, αν θέλεις να αποφύγεις την υπερκόπωση. Γύρω στις 5/7 μπορεί να «τρίξει η καρέκλα σου» ή να βιώσεις μια ξαφνική αλλαγή πόστου, η οποία πιθανώς θα σε δυσαρεστήσει και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Τέλος, με τον Άρη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι μεν σαν ένας ακούραστος εργάτης και η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη, όμως δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες σου λόγω της δικής σου παρορμητικής, επιθετικής ή ανταγωνιστικής συμπεριφοράς.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι μειωμένα και ο ίδιος αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τους στόχους σου. Στις 2/7 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι πιεσμένος και στρεσαρισμένος σε σχέση με κάποιο ζήτημα το οποίο αφορά στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που παρακολουθείς ή προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 κάνει τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου πιο εύκολες σε σύγκριση με το πρότερο χρονικό διάστημα. Η διέλευση του κυβερνήτη σου από τον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εξακολουθεί να δρα ευεργετικά στην οικονομική σου ζωή και να τονώνει την αυτοεκτίμησή σου. Στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα σου δημιουργεί την επιθυμία να ενδοσκοπήσεις και να ασχοληθείς ενεργά με την ακίνητη περιουσία σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5 του μήνα η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 2/7 ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη και σου φέρνει κάποια εμπόδια και ορισμένες αναβολές και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου. Ταυτόχρονα, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τον «σπόρο» προκειμένου να πετύχεις, να σταθεροποιηθείς και να εδραιωθείς επαγγελματικά σε βάθος χρόνου. Επίσης, σου φέρνει ιδιαίτερη πίεση, άγχος, αυξημένες υποχρεώσεις και κόπωση. Η διέλευση της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, από το ζώδιο των Διδύμων και τον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τους εργοδότες σου το ενδεχόμενο μιας αύξησης των καθαρών αποδοχών σου, κάτι που ούτως ή άλλως ευνοείται και από την παρουσία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στους Διδύμους και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σε κάνει πιο επικοινωνιακό και διπλωμάτη, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει στην επαγγελματική σου ανέλιξη.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βιώσεις προστριβές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Στις 12/7 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) ορθοδρομεί στον Καρκίνο. Έτσι, τα οικονομικά σου ζητήματα βελτιώνονται σημαντικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί τη δημοτικότητά σου σε υψηλά επίπεδα, ενώ στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Δεσμοί της Σελήνης συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα τη διέλευση τους από τον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Στις 12/7 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) ο οποίος συνεχίζει τη διέλευσή του από τον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα σε ό,τι αφορά τις καθαρές αποδοχές σου, με όπλο σου την αξιοζήλευτη διπλωματία σου και την αυξημένη ευρηματικότητα του νου σου. Γύρω στις 20/7 είναι πολύ πιθανό, κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων με τον εργοδότη σου, να πετύχεις κάποια αξιοσημείωτη μισθολογική αύξηση. Ο Άρης στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι θα κληθείς να εργαστείς ομαδικά με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου και με την οριοθέτηση εννοιών όπως η εσωτερική ολοκλήρωση και η κοινωνική επιτυχία. Στις 2/7 η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί ανασφάλειες σε σχέση με την κοινωνική σου ζωή και τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή (ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο ζώδιό σου) από τις 12/7 οι επικοινωνίες σου επιτέλους βελτιώνονται και ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου επιτέλους σε καταλαβαίνουν. Στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα αλλά και να εφαρμόσεις πρακτικά στη ζωή σου ένα υγιές σύστημα ηθικών αξιών και αρχών. Επιπρόσθετα, χάρη στη συγκεκριμένη διέλευση μπαίνεις σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει της μέχρι τώρα πορείας σου ενώ η αυτοεκτίμησή σου μοιάζει να παίρνει τα πάνω της.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει και αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Ευτυχώς, χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου. Ωστόσο, στις 2/7 ο ανάδρομος Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σταδιακά αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι οι συνεργάτες σου σε αγχώνουν και σε πιέζουν. Γύρω στις 5 του μήνα μπορεί να σου γίνει εντελώς ξαφνικά μια πρόταση για συνεργασία, η οποία όμως μπορεί να κρύβει παγίδες. Τέλος, με τον Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αλλά, ταυτόχρονα, μπορεί κατά διαστήματα να βιώνεις συγκρούσεις με τα αφεντικά σου.
ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να αισθάνεσαι την αβυσσαλέα επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 2/7 η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει και πάλι αντιμέτωπο με διάφορα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη όλες τις εμπνεύσεις και όλα τα υπερβατικά μηνύματα που κατέκλυσαν τον νου σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στις 22/7 ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, έρχεται στο προσκήνιο η «λάμψη» σου, ενώ ο ίδιος προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ικανοποιήσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης. Ως δια μαγείας, μπορεί να απαλλαχθείς από έναν εχθρό, ο οποίος λειτουργούσε κρυφά και παρασκηνιακά εις βάρος σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, έχεις ήδη αρχίσει να υιοθετείς ένα πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και αντισυμβατικό στυλ στο εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο είτε θα αρέσει στα άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας είτε θα σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη έναν μήνα, καλείσαι να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας και να συνεργαστείς με άλλα άτομα για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στους συναδέλφους σου. Ευτυχώς, ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν και ανάδρομος, προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Μάλιστα, γύρω στις 5/7 μπορεί να βιώσεις εντελώς ξαφνικά μια εργασιακή αλλαγή η οποία αρχικά θα σε δυσαρεστήσει αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί προς όφελός σου. Τέλος, στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες, γεγονός το οποίο φαίνεται να εντυπωσιάζει τους εργοδότες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον Κριό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 2/7 η επιστροφή του Κρόνου, ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν διασκεδάζεις όσο θα ήθελες. Η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) από τις 12/7 βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία σου με τα φιλικά σου πρόσωπα, ενώ στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμεί να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και να αποκωδικοποιήσεις τα βαθύτερα κίνητρα τόσο της συμπεριφοράς σου όσο και των επιλογών σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5 του μήνα η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο  Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ίδιο το πεπρωμένο μοιάζει να σε καλεί να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ανελιχθείς στην διοικητική ιεραρχία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 2/7 οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες και ο ίδιος βιώνεις πίεση και έντονο εργασιακό στρες. Χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τους Διδύμους και τον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μια γυναίκα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας μπορεί να σου κάνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση ή να σου προσφέρει απλόχερα την στήριξή της. Στις 12/7 η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) φαίνεται να κάνει σταδιακά πιο εύκολη και εποικοδομητική τη συνεργασία σου με ομάδες συναδέλφων.
ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου συνεχίζει και αυτόν τον μήνα να είναι επικεντρωμένο στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, βιώνεις άγχος σε σχέση με κάποιο ακίνητο ή σε σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σε οδηγεί στη δόμηση μιας νέας πιο ολοκληρωμένης άποψης σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου. Μάλιστα, η προαναφερθείσα άποψη θα χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και αντικειμενικότητα. Ο κυβερνήτης σου στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φαίνεται να ευνοεί θέματα σπουδών και διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων, ενώ στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο τις κοινωνικές ανησυχίες σου και τους πολιτικούς προβληματισμούς σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συνεργάτες σου. Στις 12/7 η ευθυδρόμηση του Ερμή (ο οποίος διελαύνει σταθερά από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία σου, τις διπλωματικές σου ικανότητες και την ευρηματικότητα του νου σου. Ως εκ τούτου, προωθείται η επαγγελματική σου ανέλιξη, χάρη στις δικές σου προσπάθειες. Γύρω στις 20/7 μπορεί να σου παρουσιαστεί μια καταπληκτική επαγγελματική ευκαιρία, ενώ από τις 22/7 κι ύστερα (με την είσοδο του Ηλίου στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο) μπορεί να κληθείς να ηγηθείς μιας ομάδας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου (Άρη) να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σου συνεχίζει να είναι εστιασμένη σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ανησυχείς για την υγεία κάποιου συγγενή σου, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την αναβολή ή την ακύρωση ενός κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Από τις 12/7 ο Ερμής αρχίζει να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στον 9ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τις φιλοσοφικές και εκπαιδευτικές σου ανησυχίες και να συζητήσεις με άλλους ανθρώπους για αυτές. Στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα σε κάνει λαμπερό και αυξάνει τη δημοτικότητά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα, θα έλεγε κανείς ότι, ενδεχομένως, σε προσμένουν νέες συναρπαστικές συνεργασίες. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) σε κάνει φιλομαθή και πρόθυμο να διευρύνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του οποίου θα εξειδικευτείς περαιτέρω και θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Τέλος, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να φέρει καβγάδες με συναδέλφους, ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 22/7 φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες και αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου.
ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου συνεχίζει και αυτόν τον μήνα να είναι επικεντρωμένο στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω. Ως εκ τούτου, βιώνεις άγχος σε σχέση με κάποιο ακίνητο ή σε σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σε οδηγεί στη δόμηση μιας νέας πιο ολοκληρωμένης άποψης σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου. Μάλιστα, η προαναφερθείσα άποψη θα χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και αντικειμενικότητα. Ο κυβερνήτης σου στους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φαίνεται να ευνοεί θέματα σπουδών και διεύρυνσης πνευματικών οριζόντων, ενώ στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο τις κοινωνικές ανησυχίες σου και τους πολιτικούς προβληματισμούς σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συνεργάτες σου. Στις 12/7 η ευθυδρόμηση του Ερμή (ο οποίος διελαύνει σταθερά από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία σου, τις διπλωματικές σου ικανότητες και την ευρηματικότητα του νου σου. Ως εκ τούτου, προωθείται η επαγγελματική σου ανέλιξη, χάρη στις δικές σου προσπάθειες. Γύρω στις 20/7 μπορεί να σου παρουσιαστεί μια καταπληκτική επαγγελματική ευκαιρία, ενώ από τις 22/7 κι ύστερα (με την είσοδο του Ηλίου στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο) μπορεί να κληθείς να ηγηθείς μιας ομάδας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Άρης συνεχίζει κι αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να διακατέχεσαι από μια αβυσσαλέα επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις όμορφες και ανέμελες στιγμές. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βιώσεις προστριβές με παιδιά. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να αγχώνεσαι και να βιώνεις φοβίες σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σε οδηγεί σε συμπεράσματα σε σχέση με την ψυχολογία σου και τα κίνητρα της συμπεριφοράς σου. Στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές και εκπαιδευτικές σου ανησυχίες.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Ωστόσο, γύρω στις 5/7 η μισθολογική σου σταθερότητα μπορεί για κάποιο λόγο να τεθεί στιγμιαία σε κίνδυνο. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να σου φέρει πρόταση για συνεργασία από κάποια γυναίκα. Ο Άρης στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει αποφασιστικό, διεκδικητικό και άκρως δημιουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κι αυτόν τον μήνα ο Άρης διελαύνει από τον Κριό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στην εκμίσθωση ή στην αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Όμως, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της πατρικής σου οικογένειας. Στις 2/7 ο κυβερνήτης σου (Κρόνος) ανάδρομος επιστρέφει στο ζώδιό σου και σου προκαλεί άγχος, καθώς αισθάνεσαι ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 εξομαλύνει σταδιακά την κατάσταση στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αποκρυπτογραφήσεις την ψυχολογία σου και να εξερευνήσεις τις ομιχλώδεις πτυχές του εσώτερου εαυτού σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Τα εν λόγω ξεκινήματα αναμφίβολα θα σε ανανεώσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 2/7 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου όπου και παραμένει για όλο το υπόλοιπο του μήνα. Ως εκ τούτου, γίνεσαι ακόμη πιο καχύποπτος με τους συνεργάτες σου (δεδομένου και του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιό σου), ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι «φορτωμένος» με άπειρες εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να παράγεις έργο και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με έναν τρόπο μοναδικό στον εργασιακό σου χώρο, ενώ ο νους σου μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη ευρηματικότητα. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές προτάσεις από γυναίκες. Οι ημερομηνίες γύρω στις 20/7 μοιάζουν να ευνοούν τη σύναψη νέων συνεργασιών. Η ανάδρομη κίνηση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, την ίδια στιγμή σε κάνει περισσότερο σκεπτόμενο και σε ωθεί στο να μην εμπιστεύεσαι τον παράγοντα της τύχης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 3ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα άνευ σημασίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Στις 2/7 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Κρόνος) ανάδρομος επιστρέφει στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, βιώνεις υπαρξιακή μοναξιά. Ταυτόχρονα, η ψυχολογία σου μοιάζει βεβαρημένη αλλά δυσκολεύεσαι να προσδιορίσεις τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 προωθεί τη διευθέτηση κάποιου γραφειοκρατικού ζητήματος που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, ενώ στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις με τους γύρω σου και να γίνεις πιο κοινωνικός.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου και με τη φυσική σου κατάσταση και να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Γύρω στις 5/7 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς κάποιος συνάδελφός σου πιθανώς θα προσπαθήσει να σε εμπλέξει σε εργασιακές ίντριγκες και παρασκήνια. Στις 12/7 η ευθυδρόμηση του Ερμή, ο οποίος διελαύνει από τον Καρκίνο και τον 6ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα του νου σου και τις διπλωματικές σου ικανότητες και, ως εκ τούτου, η επικοινωνία σου με συναδέλφους σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται. Το τριήμερο 20-22/7 ενδείκνυται για νέα εργασιακά ξεκινήματα (τα οποία θα αποδειχθούν ευνοϊκά για εσένα) καθώς και για σύναψη νέων εποικοδομητικών συνεργασιών.

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, είσαι επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες. Στις 2/7 ο Κρόνος ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να γίνεσαι επιφυλακτικός απέναντι σε ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 12/7 σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς με τους γύρω σου τις εμπνεύσεις σου και βελτιώνει την επικοινωνία σου με παιδιά. Στις 22/7 το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 5/7 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα. Στις 20/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Συν τοις άλλοις, ευνοείται η απόκτηση απογόνων. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, κινείται σε ανάδρομη τροχιά και αυτόν τον μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου περί ομαδικότητας. Ταυτόχρονα, παλεύεις με νύχια και με δόντια ώστε να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στην ομάδα σου στη δουλειά. Συνεχίζεις, ωστόσο, να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Γύρω στις 5/7 καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία, καθώς ένα ολόκληρο τμήμα στην εταιρεία μπορεί για κάποιο λόγο να σου εναντιωθεί. Συν τοις άλλοις, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς δείχνει ότι εργάζεσαι σκληρά, προκειμένου να κερδίζεις όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Τέλος, στις 22/7 η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους εργοδότες σου αλλά εγείρουν τη ζήλεια των συναδέλφων σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS