ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΙχθύ, είναι καιρός να ανταποδώσεις σε άλλους που σε βοήθησαν ή σε...

Ιχθύ, είναι καιρός να ανταποδώσεις σε άλλους που σε βοήθησαν ή σε υποστήριξαν

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Κατά κάποιο τρόπο αυτή μπορεί να είναι μια μέρα για το σπίτι. Ακόμα κι έτσι το μυαλό σου είναι συχνά κάπου αλλού. Μπορεί να το παίζεις με ασφάλεια, αλλά διερευνάς πιθανότητες στο μυαλό σου και μπορείς κάλλιστα να φτάσεις σε συναρπαστικά μέρη στη διαδικασία. Η Αφροδίτη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα και μέχρι τις 16/2, οι άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα ταλέντα, τις επιδόσεις ή τις υπηρεσίες σου. Με τη σειρά σου, μπορείς να παρακινηθείς και να βελτιώσεις τα πράγματα. Γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου και να σε ωθήσουν απαλά να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Επειδή ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται ήδη σε αυτή την περιοχή, βρίσκεσαι σε μια φάση όπου η απόδραση και η απόλαυση της δουλειάς είναι μια ισχυρή εστίαση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη ξεκινά την αρμονική της διέλευση προς το ζώδιο σου σήμερα, ενισχύοντας την έλξη και την αίσθηση της περιπέτειας σου τις επόμενες εβδομάδες. Η μάθηση, η δημοσίευση και η επικοινωνία ευνοούνται περισσότερο όσο αυτός ο κύκλος είναι σε εξέλιξη. Με τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται ήδη σε αυτή την ίδια ζώνη του ηλιακού σου χάρτη, κάποιος φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να βοηθήσει στην ενθάρρυνση χαρούμενων βελτιώσεων. Μπορεί να είναι μια στιγμή που κάποιος σε εμπνέει ή απολαμβάνεις ευχάριστες εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό. Ωστόσο μπορεί να είσαι λιγότερο ανεκτική σε προβλήματα ή επιπλοκές στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα τη οικειότητας σου για ενός μήνα διαμονή, εμπνέοντας σε να εργαστείς στους πιο περίπλοκους τομείς των σχέσεων, του μοιράσματος και της οικειότητας. Αν δεν ασχολείσαι στενά, αυτό αφορά τη σχέση με τον εαυτό σου. Με άλλα λόγια βλέπεις τη βαθύτερη φύση σου με μεγαλύτερη διαύγεια. Από οικονομικής άποψης μπορείς να βρεις υποστήριξη σε αυτόν τον κύκλο που διαρκεί έως τις 16/2. Οι κοινόχρηστοι πόροι μπορούν να λάβουν μια καλή ώθηση. Εάν υπήρξε δύσκολη ενέργεια με δυναμική ισχύος, δάνεια, διατροφή ή φόρους αυτή είναι η στιγμή για να εξομαλύνεις τα πράγματα και να καταλήξεις σε πιο επωφελείς συμφωνίες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου όπου και θα παραμείνει έως τις 16/2. Μπορεί να προσελκύσεις χρήσιμους ανθρώπους στη ζωή σου τώρα. Ενώ η Αφροδίτη που κινείται στο αντίπαλο ζώδιο σου τείνει να ευνοεί ένα σύντροφο, φέρνει επίσης ευκολότερη ενέργεια για σχέσεις ακόμα κι αν είναι μόνο στην επιφάνεια . Δεν είναι η ώρα να ασχοληθείς με βαθιά ζητήματα, αλλά είναι μια καλή περίοδος για ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Είσαι ιδιαίτερα ευγενική και πρόθυμη να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Είναι ένας υγιής κύκλος για την προσέλκυση και την ενίσχυση στενών σχέσεων.

Λέων

Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και την υγείας σου και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 16/2. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φέρεις ενεργά περισσότερη αρμονία στην καθημερινή σου ζωή ή στο εργασιακό σου περιβάλλον. Οι εργασιακές σχέσεις μπορούν να ωφεληθούν από αυτή την επιρροή. Στην πραγματικότητα μπορεί να κάνεις κοινωνικές ή ρομαντικές επαφές μέσω της δουλειάς σου ή της επιδίωξης της καθημερινότητας σου. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος για να δεις τους αγαπημένους σου και το πως νιώθεις μέσω της βοήθειας και της υπηρεσίας. Αν και δεν είναι πιο γοητευτική ή λαμπερή από τις διελεύσεις της Αφροδίτης, έχει ξεχωριστά οφέλη.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σήμερα κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και θα σε στηρίζει μέχρι τις 16/2. Αυτή η διέλευση διεγείρει το ενδιαφέρον σου για ρομαντισμό, δημιουργικές αναζητήσεις, χόμπι, ψυχαγωγία και αναψυχή. Με τον Ερμή και τον Άρη να βρίσκονται ήδη σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, είναι μια εξαιρετική στιγμή να εξερευνήσεις τη δημιουργική σου πλευρά και να αφήσεις τον εαυτό σου να λάμψει. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης ενισχύει τη φυσική σου ελκυστικότητα και γοητεία. Υπάρχει μια παιχνιδιάρικη και άξια ιδιότητα να εκφραστείς και αυτό τείνει τα στρέφει τα κεφάλια των άλλων προς το μέρος σου, ειδικά τα ερωτικά ενδιαφέροντα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα τη διέλευση της στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, συμβάλλοντας σε μια τάση στην οποία είσαι εσωστρεφής. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να βρεις το συναισθηματικό κέντρο σου και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες ασφάλειας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 16/2, φέρνοντας σε, σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις ειρήνη στο σπίτι ή με την οικογένεια, αν και δεν είναι μια ιδιαίτερα γενναία στιγμή για να κυνηγήσεις την αγάπη. Αφιέρωσε αυτό το χρόνο για να συνδεθείς πραγματικά και να μάθεις για τις εσωτερικές σου ανάγκες. Επιδίωξε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου αντί να πιέσεις τα όρια.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της επικοινωνίας σου για μια διαμονή που θα διαρκέσει έως τις 16/2 και αυτή είναι μια ενισχυτική διέλευση! Συμβάλλει σε ένα συνεχές θέμα που σε βρίσκει εξωστρεφή και διαδραστική. Έχεις την τάση να επικοινωνείς πιο συχνά και καθώς το κάνεις αποκτάς νέα έμπνευση. Τις επόμενες εβδομάδες παρουσιάζεις τις ιδέες σου με ένα σχετικό, φυσικό τρόπο. Οι δυνάμεις πειθούς σου ενισχύονται και συχνά ξέρεις ακριβώς τι να πεις την κατάλληλη στιγμή. Οι ικανοποιητικές συνομιλίες ή τα εκφραστικά μηνύματα μπορούν να ενισχύσουν ή να προσελκύσουν δεσμούς αγάπης.

Τοξότης

Η Σελήνη συνεχίζει να τονίζει τη συναισθηματική οικειότητα και τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες που τείνουν να βρίσκουν μια ωραία απελευθέρωση μέσα από ήρεμες δραστηριότητες. Λαχταράς μια βαθύτερη προσέγγιση ή ένα αίσθημα σύνδεσης. Επίσης σήμερα Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σου και κατευθύνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή έως τις 16/2 και είσαι σε καλύτερη θέση να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η εστίαση είναι στη δημιουργία των πόρων σου. Η αγάπη αφορά περισσότερο την ασφάλεια και την άνεση και οι στοργές σταθεροποιούνται καθώς εκτιμάς τις απλούστερες απολαύσεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16/2. Αυτός ο κύκλος μπορεί να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα σου και μπορεί και να σε φέρει σε αρκετή θετική προσοχή. Οι άλλοι βλέπουν τα ελκυστικά και επιθυμητά χαρακτηριστικά σου και εσύ αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η στιγμή να ζήσεις καλά και να βάλεις το σωστό είδος δονήσεων που προσελκύουν ευχάριστα άτομα και περιστάσεις στη ζωή σου. Προβάλλεις ζεστή, προσιτή ενέργεια τώρα. Να είσαι καλή με τον εαυτό σου, καθώς αυτή είναι η στιγμή να τον ανταμείψεις για εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν περήφανη.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου σήμερα και θα παραμείνει έως τις 16/2. Αυτή η διέλευση φέρνει ιδιωτική και βαθιά ενέργεια στην ερωτική σου ζωή ή περισσότερη ευχαρίστηση και ευτυχία από τις παρασκηνιακές θεραπευτικές δραστηριότητες ή τη μοναξιά. Οι στοργές σου απαιτούν κάποια αναθεώρηση. Μπορεί να κάνεις πολλά για τους άλλους ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Είτε σου αρέσει είτε όχι να βρίσκεσαι υπό το ραντάρ στο τμήμα αγάπης τώρα, είναι μια απαραίτητη διαδικασία καθώς τακτοποιείς τα συναισθήματα σου. Είναι επίσης πιθανό να απολαύσεις μια πιο ευχάριστη, έστω και λίγο θλιβερή σύνδεση με το παρελθόν ή αξιόλογες ιδιωτικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη κατευθύνεται σε ένα χαρούμενο μέρος στον ηλιακό σου χάρτη και θα συνεχίσει να διασχίζει τον κοινωνικό σου τομέα μέχρι τις 16/2. Με τον Ερμή και το ζεστό Άρη ήδη σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου, η Αφροδίτη βοηθά στην εξομάλυνση τυχών διαφορών που μπορεί να είχες με ομαδικούς συνειρμούς και φίλους. Είναι καιρός να ανταποδώσεις σε άλλους που σε βοήθησαν ή σε υποστήριξαν. Αναζητάς ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις άνετα να εκφράσεις αυτό που είσαι. Στην επιχείρηση το να μοιράζεσαι μέρος της τεχνογνωσίας σου μπορεί να είναι ικανοποιητικό ακόμα και κερδοφόρο.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS