ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Απόκτησε λαμπερά και υγιή μαλλιά με αυτά τα 3 Vegan προϊόντα που βρήκαμε για σένα!

Τα μαλλιά μας ειδικότερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουν ανάγκη από σωστή φροντίδα και περιποίηση αφού ο ήλιος και η θάλασσα μπορούν να τους προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά, αν δεν τα προσέξουμε εμείς οι ίδιες κι αν δεν τα φροντίσουμε με προϊόντα που βοηθούν  στη σωστή ανάπτυξη, επανόρθωση και θρέψη τους.

Ωστόσο υπάρχουν διάφορες κατηγορίες προϊόντων κι εμείς γνωρίζοντας ότι πέραν της ομορφιάς που μας ενδιαφέρει, ως γυναίκες έχουμε και συνείδηση και την κατάλληλη συμπεριφορά για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον μας, θα σας προτείναμε να αναζητήσετε θεραπείες που να συνδυάζουν φυσικά συστατικά με αποτελεσματικότητα, κάτι που μπορούμε να βρούμε και να γνωρίσουμε σε vegan προϊόντα.

Το vegan δεν είναι ένας ορισμός μόνο για όσους επιλέγουν να ακολουθούν vegan διατροφή, αλλά χρησιμοποιείται και για μια κατηγορία προϊόντων που έχουν φυσικά συστατικά τα οποία δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.

Μάλιστα χαρακτηρίζονται και ως «φιλικά προς το περιβάλλον» η ακόμη και «ηθικά», μιας και δεν δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα, κάτι που εκτιμούν πολλοί καταναλωτές, ενώ τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο αυξήθηκαν οι ανάγκες αυτών που ψάχνουν κάτι τέτοιο στα προϊόντα που χρησιμοποιούν, αφού γενικότερα επιλέγουν να ακολουθούν μια τέτοια στάση ζωής.

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να εντάξετε τις vegan μάσκες στην daily hair care routine σας!

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε την ολοκαίνουργια σειρά vegan προϊόντων περιποίησης μαλλιών που υποδέχεται η Henkel.

Τα vegan προϊόντα περιποίησης μαλλιών της είναι ιδανικά για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η ζήτηση για vegan προϊόντα στην περιποίηση των μαλλιών είναι αυξημένη και η Henkel λαμβάνοντας υπόψιν αυτές τις ανάγκες, έφερε στην Κύπρο τις πρώτες ολοκαίνουργιες vegan μάσκες μαλλιών Gliss 4 in 1 Power Treatments! Είναι ιδανικές μάσκες για τις γυναίκες που αναζητούν εναλλακτικές θεραπείες με vegan προϊόντα. Οι συγκεκριμένες μάσκες αποτελούνται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ περιέχουν εξειδικευμένες φόρμουλες που χαρίζουν την κατάλληλη περιποίηση για δυνατά και υγιή μαλλιά.

To Gliss από τον Schwarzkopf αναλαμβάνει δράση για εσάς και την πλήρη περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών σας

Οι νέες μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments είναι κάτι το διαφορετικό και αυτό που τις ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας οποιοδήποτε τύπο μαλλιών και αν έχετε και μάλιστα με 4 διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείτε να της χρησιμοποιήσετε:

  • Πριν το λούσιμο για απαλή φροντίδα
  • Ως conditioner για εύκολο χτένισμα
  • Ως μάσκα προστασίας μετά το λούσιμο
  • Ως leave-in (χωρίς ξέβγαλμα) θεραπεία σε νωπά ή στεγνά μαλλιά

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του Gliss συνδυάζονται αρμονικά με τα στοιχεία της φύσης. Οι vegan φόρμουλες που περιλαμβάνουν είναι Micro-Oil και πολύτιμα φυσικά συστατικά τα οποία ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά με ένα μοναδικό συνδυασμό.

Αναλυτικά:

Gliss 4 in 1 Power Treatment Shine Mask με Babassu Butter (ροζ)

Το Babassu Butter έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, επανορθώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά, δίνοντας εκθαμβωτική λάμψη.

  • Μοναδική λάμψη
  • Βελτιώνει τη ζωντάνια του χρώματος
  • Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες
  • 96% συστατικά φυσικής προέλευσης*

 

Gliss 4 in 1 Power Treatment Nutrition Mask με Shea Butter

Το Shea Butter είναι μια μάσκα ιδανική για ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά, αφού τα βοηθά στη σωστή θρέψη, ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από την ψαλίδα.

  • Θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
  • Ενισχύει τη δομή της τρίχας
  • Προστατεύει από την ψαλίδα
  • 96% συστατικά φυσικής προέλευσης*

 

Gliss 4 in 1 Power Treatment Moisture Mask με Cocoa Butter 

  • Το Cocoa Butter προσφέρει φυσική ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά και προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας.
    Προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωση
  • Ενδυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά
  • Προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας
  • 96% συστατικά φυσικής προέλευσης*

 

Όλες οι γυναίκες αξίζουν να έχουν αυτή την αποκλειστική περιποίηση και φροντίδα για  τα μαλλιά τους και χάρη στον Schwarzkopf και αυτό το επαναστατικό λανσάρισμα των Gliss 4 in 1 Power Treatments, μπορούν να έχουν αυτή τη φροντίδα!

Βάλτε λοιπόν στην daily hair care routine σας κι εσείς τις καινοτόμες αυτές μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments και κάπως έτσι, αφεθείτε στα χέρια του ειδικού της επανόρθωσης!

Αν θέλετε λοιπόν να απαλλαχτείτε από ξηρά, εύθραυστα και χωρίς λάμψη μαλλιά ήρθε ο καιρός να δοκιμάσετε αυτά τα vegan προϊόντα περιποίησης μαλλιών για λαμπερά, πλούσια και κυρίως υγιή μαλλιά με μεταξένια υφή. Πρόκειται για ένα μοναδικό και αρμονικό συνδυασμό με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του Gliss και στοιχεία της φύσης που προσφέρουν την θρέψη αλλά και την απαλότητα που αναζητάτε στα μαλλιά σας.