BEAUTYBEAUTY NEWSΗ τεχνολογία Dior σε ένα mist απαραίτητο για την τσάντα σας

Η τεχνολογία Dior σε ένα mist απαραίτητο για την τσάντα σας

Η σειρά περιποίησης Dior Hydra Life παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία της: ένα ενυδατικό mist που ενεργοποιεί το δέρμα και χαρίζει μια φρεσκάδα Sorbet κάθε στιγμή της ημέρας.

Το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε ο δερματικός μικροβιόκοσμος να αναπτυχθεί και να φέρει εις πέρας τον ρόλο του διατηρώντας την υδρολιπιδική ισορροπία.

 

Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior αντιμετώπισε ως πρόκληση αυτήν τη νέα ανακάλυψη και με σύμμαχο την τεχνογνωσία του στην χλωρίδα του δέρματος, ανέπτυξε μια σύνθεση, που περιέχει ενεργά συστατικά, που ενισχύουν τα ενδοκυτταρικά αποθέματα νερού και ενεργοποιούν το δέρμα, ενώ παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ και ανανεώνουν τη λάμψη του.

 

Το αποτέλεσμα: ένα προϊόν περιποίησης και μακιγιάζ ταυτόχρονα. Είναι το πρώτο τζελ σε μορφή γαλακτώματος, που αποτελείται από μικροσταγονίδια δημιουργώντας ένα ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτόρρευστο, ενυδατικό mist. Ένα προϊόν επόμενης γενιάς στην περιποίηση δέρματος σε συσκευασία on-the-go, που χρησιμοποιείται πάντα και παντού. Χάρη στον μοναδικό τρόπο εφαρμογής του, το Dior Hydra Life Mist σύντομα θα γίνει απαραίτητο σε κάθε γυναίκα.

 

Η φιλοσοφία της σειράς DIOR HYDRA LIFE: όλη η δύναμη της φύσης  93% ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης  για αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα και εκπληκτική απόλαυση σε μία συσκευασία, όλο και πιο οικολογικά σχεδιασμένη.

 

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS