BEAUTYBEAUTY NEWSΝέο πρόσωπο για τον οίκο Giorgio Armani

Νέο πρόσωπο για τον οίκο Giorgio Armani

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Από το 2004, το ανδρικό άρωμα Armani Code είναι η σύγχρονη ενσάρκωση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικότητας ενός άντρα που γνωρίζει τέλεια την τέχνη της αποπλάνησης. Το άρωμα βρίσκεται στο top 10 των αντρικών αρωμάτων παγκοσμίως.

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στη σειρά των αρωμάτων Armani Code, ο Καναδός ηθοποιός και παραγωγός, Ryan Reynolds. «Με τη σύγχρονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά του, ο Ryan Reynolds ενσαρκώνει τέλεια την αποπλάνηση του άνδρα Armani Code: Ένας άνδρας χαρισματικός, αυθεντικός, με αβίαστο στυλ και τη σωστή δόση ειρωνείας», ανέφερε σε δήλωση του επισφραγίζοντας τη νέα αυτή συνεργασία ο Giorgio Armani.

Η πρώτη καμπάνια στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Ryan Reynolds θα είναι για το νέο αντρικό άρωμα Armani Code Absolu και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Υποψήφιος για χρυσή σφαίρα και παραγωγός της κορυφαίας ταινίας “Deadpool”, ο Ryan Reynolds είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, που είναι ικανός με την ίδια επιτυχία να εναλλάσσεται μεταξύ ταινιών δράσης, κωμωδίας και δράματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS