BEAUTYHAIR & NAILSTik Tok: Το λαδάκι που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι και υπόσχεται...

Tik Tok: Το λαδάκι που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι και υπόσχεται μακριά μαλλιά

Γνωρίζατε ότι το δεντρολίβανο είναι εξαιρετικό για τα μαλλιά σας; Το αρωματικό βότανο είναι εγγενές σε όλη τη Μεσόγειο, και όλοι το προτιμούν για την ποικιλία των χρήσεων του και για το μεθυστικό άρωμά του. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων του, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση του δέρματος και στην τόνωση της ανάπτυξης των τριχών.

Εμείς βρήκαμε στο Tik Tok ένα βιντεάκι για το πώς να φτιάξεις και στη συνέχεια να εφαρμόσεις το rosemary hair oil στα μαλλιά σου και τα βήματα είναι τόσο απλά. 

Αρχικά πλένεις το δεντρολίβανο και στη συνέχεια το ρίχνεις σε ένα ποτήρι ή κατσαρόλα με ζεστό νερό. Αν θες προσθέτεις κάποιο αρωματικό λουλούδι για να είναι πιο ευχάριστη η μυρωδιά και αφού βράσουν αφήνεις το μείγμα να κρυώσει. Σούρωσε το και αποθήκευσε το σε βαζάκι ή ψεκαστήρα.

Επίσης να ξέρεις, πώς μπορείς εύκολα να αγοράσεις ένα μικρό μπουκάλι λάδι δεντρολίβανου και να αραιώσεις με 3-5 σταγόνες από το λάδι με δύο κουταλιές της σούπας λάδι εμπορίου, όπως argan ή jojoba.

Δες πιο κάτω, με ποιο τρόπο το εφαρμόζεις:

@tessapeay Caution: only make this stuff if you’re ready for hair that grows like weeds 😳🌿 hehe #hairtok #hairtiktok #haircare #longhair #hairgrowth #hairtransformation #hairoiling #rosemaryoil #rosemarywater #shinyhair #silkyhair ♬ La foule – Remastered – Édith Piaf

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS