BEAUTYHAIR & NAILSAυτό το χρώμα μαλλιών θα γίνει το μεγαλύτερο trend της επόμενης σεζόν

Aυτό το χρώμα μαλλιών θα γίνει το μεγαλύτερο trend της επόμενης σεζόν

Αυτό το χρώμα στα μαλλιά, όχι μόνο επανέρχεται δυναμικά, αλλά θα γίνει και το μεγαλύτερο trend της επόμενης σεζόν. Το χρώμα λοιπόν για το οποία μιλάμε είναι το rose gold! 

Στις αρχές της περασμένης χρονιάς οι haircolorists έφεραν στο προσκήνιο τις παστέλ αποχρώσεις μετά από πολύ καιρό. Το είδαμε αρχικά στις πασαρέλες και αμέσως μετά στις celebrities που το υιοθέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η Kylie Jenner ήταν από τις πρώτες που τόλμησαν να βάψουν τα μαλλιά τους σε παστέλ απόχρωση και ακολούθησαν πολλές μεταξύ των οποίων η Julia Roberts και η Hailey Bieber.

Κι ενώ πιστέψαμε πως το συγκεκριμένο trend ανήκει στο παρελθόν έρχονται οι haircolorists να αποκαλύψουν πως είναι και πάλι τάση και μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες της ερχόμενης Άνοιξης.

Όχι, όμως όλα τα παστέλ αλλά ένα συγκεκριμένο που θεωρείται chic, μοντέρνα και σοφιστικέ ταυτόχρονα.

Πρόκειται για την rose gold απόχρωση που κινείται όπως καταλαβαίνετε ανάμεσα στο ροζ και το χρυσό. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα για εσάς. Ταιριάζει τόσο σε μακριά όσο και σε bob ή pixie και αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

View this post on Instagram

Silk cut RG @salsabiila.a #rosegold

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS