ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMAKE UPΤι αποκαλύπτει το χρώμα του κραγιόν σου για τον χαρακτήρα σου;

Τι αποκαλύπτει το χρώμα του κραγιόν σου για τον χαρακτήρα σου;

Εσύ ήξερες ότι το χρώμα στο κραγιόν που επιλέγεις μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου; Και όμως, η αγαπημένη σου απόχρωση λέει πολλά περισσότερα απ΄όσα θα φανταζόσουν ποτέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα αγαπημένο χρώμα, σωστά; Υπάρχει μια «οικολογική θεωρία σθένους» (EVT) που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις για διαφορετικά χρώματα, και η βάση τους βρίσκεται στις συναισθηματικές εμπειρίες μαζί τους.

Θα πρέπει να βρίσκονται στο μυαλό σου με θετικό τρόπο, έτσι εάν η αγαπημένη σου μαμά φορούσε πολύ μωβ, είναι πολύ πιθανό να αρέσει και σε σένα. Αν η αγαπημένη σου γάτα ήταν mink, θα αρέσει και σε σένα το mink.

Αν η σχολική σου στολή ήταν κόκκινη, οι πιθανότητες είναι να μην είσαι φανατική λάτρης του κόκκινου. Έτσι, ας ξεκινήσουμε από τα πιο σημαντικά πράγματα: Αν επιλέξεις ένα κόκκινο κραγιόν, αυτό λέει συγκεκριμένα πράγματα για εσένα. 

Διάβασε και μάθε και στη συνέχεια ανακάλυψε τι σου ταιριάζει:  

  1. Κόκκινο και μπορντό 

Είσαι πεπεισμένη, κατηγορηματική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, με μια ελαφρά άτακτη πλευρά. Δεν φοβάσαι να τραβήξεις όλη την προσοχή και έχεις μια μοναδική αίσθηση του στυλ. 

2. Koραλί και πορτοκαλί

Είσαι τύπος ποτήρι μισο-γεμάτο και σου αρέσει να προσθέτεις μια μικρή ιδιορρυθμία στα κλασικά σου. Είσαι πειραματική, το οποίο μερικές φορές μεταφράζεται σε χαμηλή δέσμευση ορίων και αστάθεια.

3. Ροζ και μωβ

Είσαι εμπαθής και φιλόδοξη όλα με τη μία και έχεις την τάση να παίζεις με ασφάλεια, όταν πρόκειται για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Δεν είναι τίποτα για σένα να προσθέσεις μερικά μηδενικά σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ας πούμε.

4. Καφέ

Είσαι αξιόπιστη και συγκροτημένη και έχεις μια ρομαντική νοσταλγία για το παρελθόν. Έχεις επίσης μια πολύ ισχυρή πλευρά και δεν φοβάσαι να τη χρησιμοποιήσεις.

5. Nude χρώματα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι ντροπαλή αλλά δεν σε γνωρίζουν καλά ακόμη. Στην πραγματικότητα, είσαι ισορροπημένη και ειρηνική και φίλη με όλους. Αν κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται συμβουλές, έρχονται σε σένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS